Om oss / Tilbakemelding etter chat

Tilbakemelding etter chat

 

Vi i Kors på halsen er hele tiden opptatt av å forbedre oss. Derfor får alle som har en chat med Kors på halsen mulighet til å gi tilbakemelding etter samtalen. Vi bruker tilbakemeldingene til å gjøre Kors på halsen bedre på det som er viktig for barn og unge. Spørreskjemaet vil kun komme opp om du avslutter chatten inne i nettleservinduet - ikke hvis du lukker hele vinduet.

Frivillig og anonymt

Det er helt frivillig å svare på spørsmålene og hvis du ikke vil er det helt i orden. Du trenger ikke å svare på alt og du kan velge hvilke spørsmål du vil svare på.

Det er viktig for oss å ivareta din anonymitet. Derfor vil chatten du har hatt bli slettet og vi kan ikke koble svarene du gir til samtalen. Du bør ikke oppgi personlig informasjon i tilbakemeldingene, slik forblir du helt anonym. Les mer om anonymitet i Kors på halsen

Andre tilbakemeldinger 

Hvis du har andre innspill eller kommentarer kan du også skrive en generell tilbakemelding. Her kan du få svar via e-post hvis det er noe du lurer på.

Det er viktig for oss hva du synes, og vi setter stor pris på om du gir oss tilbakemelding. Vi tåler både ris og ros, og vil gjerne ha tips og ideer til forbedringer.