Om oss / Materiell

Materiell

Her finner du plakater som kan skrives ut og henges opp hos helsesykepleier, i klasserommet eller på fritidsklubben. Du kan også lese årsrapporter og andre faglige rapporter vi gir ut. Ønsker du å bestille materiell, kan du gjøre det her i bestillingsskjema . Husk å oppgi hva du ønsker, antall og hvor vi skal sende det. Det er også fint om du oppgir din kontaktinfo, slik at vi har muligheten til å kontakte deg dersom vi har noen spørsmål vedr. din bestilling.

Plakater

TIPS! Kommer plakaten ut på A4-ark, må du endre innstillinger på printeren, så den skrives ut som A3.

Til TV-skjerm (format 16:9)

 

For de aller minste (barnehage, SFO)

For de minste barna (1.-7. klasse)

              

For de største (ungdomsskole og VGS)

              

Kors på halsen er åpent alle dager hele året også i ferier og røde dager (Denne kan gjerne henges på døren til kontoret, klubben, helsesykepleier etc. så barn og unge får vite at de alltid har noen å snakke med, selv når andre tilbud er stengt.)

Kors på halsen sommerplakat_åpent i hele sommer

 

Årsrapporter

  Årsrapport 2022

 

 

Andre rapporter

 Materiellpakke fra Røde Kors-butikken

Vi setter gjerne sammen materiellpakker, som for eksempel kan bestå av årsrapport, plakater og annet synlighets materiell, satt sammen for to forskjellige aldersgrupper: barneskolen (ca 6-12 år) og ungdomsskole/VGS (ca 13-18 år).

NB! Alt materiell er gratis, og Kors på halsen dekker porto. Vi setter derfor pris på om du bestiller litt ekstra når du først er i gang, og heller deler med kolleger og andre. Skal du bare ha en plakat eller årsrapport, lønner det seg å skrive det ut fra denne nettsiden.