Om oss / Hva koster det?

hva koster det å ringe

Hva koster det?

Det skal alltid være gratis å kontakte Kors på halsen, men det er noen ting du må huske på for at det ikke skal koste penger.

Skype: Vi har foreløpig ikke noe samarbeid med Skype, så det kan koste penger å ringe over Skype. Vi anbefaler at du heller ringer oss direkte fra mobilen din når du er hjemme i Norge.

Mobil: Det skal være gratis å ringe til Kors på halsen både fra fasttelefon og fra mobil i Norge. Samtidig er det mange forskjellige telefonselskaper, og ikke alle vi har klart å lage avtale med. Derfor, om du har ringt oss, og får en telefonregning hvor du betaler for å ringe til Kors på halsen: scann en kopi av regningen og send den på en mail til korspahalsen(aa)redcross.no. Legg ved navn og kontonummer, så betaler vi tilbake utgiftene dine og tar det opp med telefonselskapet.

Fra utlandet: Det er dessverre ikke gratis å ringe fra mobilen når du er i utlandet (mobildata). Vi foreslår at du heller logger deg på et trådløst nettverk der du er, og chatter eller mailer med oss når du ikke er i Norge.

Web: Surfer du på mobilen din, og chatter/sender mail uten å være pålogget et trådløst nettverk (wifi), kan det også hende at det koster penger. Det er derfor lurt å sjekke om du er på trådløst nett før du begynner å snakke med oss. Om du ikke er på nett, må du passe på at abonnementet ditt har nok inkludert mobildata.