Om oss / Forum

Forum

Fortell, inspirér og diskutér!

Kors på halsen har et forum med mottoet "ung støtter ung". Vi ønsker at forumet skal være et sted du føler deg trygg, og får hjelp, trøst, oppmuntring og støtte fra andre ungdommer.

Nettvettreglene gjelder her som alle andre steder. Vær mot andre som du vil de skal være mot deg, og beskytt din personlige informasjon. Du skal være trygg på at ingen kan kjenne deg igjen eller kontakte deg gjennom forum, og vi leser derfor gjennom alle innlegg før vi legger dem ut.

Hvordan skriver jeg et innlegg?

Hvis du ønsker å skrive et innlegg eller kommentere andres, må du først registrere en bruker eller logge deg inn. Klikk på ett av temaene, skriv nytt innlegg eller delta i diskusjonen. Du trenger ikke være innlogget hvis du bare vil lese innlegg.

Alle innlegg godkjennes først

En voksen i Kors på halsen leser gjennom og godkjenner innlegget før det legges ut. Vi godkjenner flere ganger om dagen. Men tar det litt tid, ha tålmodighet med oss. Du trenger i hvert fall ikke bli bekymret om ditt innlegg ikke vises med en gang. 

Innlegg vi ikke godkjenner:

  • Innlegg som ikke tilfører diskusjonen noe konstruktivt.

  • Innlegg som kan støte eller skade andre.

  • Innlegg som inneholder personlig informasjon.

  • Innlegg med for detaljerte beskrivelser av f.eks. selvmords- eller selvskadingssituasjoner eller detaljerte seksuelle situasjoner o.l.

  • I visse tilfeller legger vi ikke ut svar på spørsmål som krever en viss type kunnskap, som for eksempel lov og orden og helsespørsmål.

  • Om innlegget ditt ikke publiseres, får du et svar fra oss om hvorfor det ikke er godkjent. Hvis innlegget ditt slettes etter at det er lagt ut, kan vi dessverre ikke sende deg melding om at det er slettet.

 

Bli kjent med Nettvettreglene!

Du er alltid anonym på Kors på halsen, og det er ikke mulig å utveksle navn, telefonnummer, adresser, e-post eller annen personlig informasjon med andre i forum.

Vi oppfordrer alle til å gjøre seg kjent med nettvettreglene. Du kan lese mer hos Redd Barna nettvett.reddbarna.no eller på Medietilsynets nettsider tryggbruk.no (for voksne som jobber med barn og digitale medier).

Savner du noe?

Savner du et diskusjonstema? Eller har du andre meninger om forum eller noe annet på Kors på halsens hjemmeside? Send oss dine meninger og innspill på tilbakemeldingsskjemaet vårt eller på mail korspahalsen(aa)rodekors.no.