Om oss / Mail, chat eller ring oss!
Snakk med oss_1. Detalj fra illustrasjonsbilde "snakke"

Mail, chat eller ring oss!

Alle opp til 18 år kan snakke med Kors på halsen. Om du har lyst til å snakke med en voksen hos oss,  kan du gjøre det på mange måter. Du bestemmer selv om du vil snakke eller skrive.

Det aller enkleste er å ringe oss, men du kan også skrive til oss på flere forskjellige måter: mail, chat eller forum. På mail og forum må du være innlogget, det trenger du ikke med chatten. Gå øverst på forsiden og klikk på de forskjellige ikonene for å komme deg videre, eller les mer nedenfor.

Ring oss

Kors på halsen sin telefon 800 333 21 er åpen mandag-fredag kl 14-22. Det er gratis å ringe til oss fra både fasttelefon og mobil i Norge, og vi kan ikke se nummeret ditt.

Les mer om hva du må tenke på for at det skal være helt gratis å kontakte oss, og hva du kan gjøre om du likevel får en regning for å ha ringt til Kors på halsen.

Mail oss

For å sende mail og få et personlig svar, må du logge deg inn som bruker.

Er det første gangen du er her, må du registrere deg som ny bruker. NB! Sjekk det vi skriver om hvordan du bør lage brukernavn og passord, så du er tryggest mulig.

Har du vært her før, logger du på med ditt brukernavn (nick) og passord. Vi svarer deg vanligvis innen to-tre dager om vi ikke har fått inn veldig mange mailer.

Chat med oss

Synes du det er skummelt å snakke i telefon? Har du ikke lyst til å skrive en lang mail? Chatten vår er åpen mandag til søndag fra 14-22. Klikk på bildet med chat på forsiden, fyll inn noen få opplysninger vi trenger for å snakke med deg og føre statistikk. Så er det bare å vente på svar!

NB! Om det er litt ventetid på chatten, må du gjerne surfe rundt på siden vår, ringe eller maile oss i stedet. Du mister ikke plassen din i køen. Men husk å følge med på om vi har begynt å chatte med deg. Det er nemlig ikke alltid du får en lyd når vi er i gang (feks på mobil). Får vi ikke svar av deg etter noen minutter, så må vi dessverre bryte og snakke med nestemann i køen.