ForumSkole og jobb / Videregående
 • Videregående

  Startet av Tjatja  2 år siden

  Det er ikke noe problem. Ønsker bare å snakke med noen som er spente på å begynne på vgs. Trenger ikke å være noen som begynner i år (begynner heller ikke i år). Pls svar(:

 • imsdal 2 år siden #1

  jeg går på vgs, og hvis du har noen spørsmål er det bare å stille de:) jeg var veldig stressa når jeg startet

 • Jente04_ ett år siden #2

  @imsdal, jeg har et spm. Hvordan var det å begynne på vgs? Kan du fortelle litt om klassemiljøet og nye folk og venner osv?

 • hvormange ett år siden #3

  hei, hvis du fortsatt leser her - jeg går også på vgs så kan svare på det for deg. Klassemiljøet på skolen jeg går på er ganske bra, jeg fikk meg venner veldig fort og vi har holdt oss sammen i alle årene. det er masse nye folk fra forskjellige steder i fylket så du blir garantert kjent med mange. vil nok si det varierer fra skole til skole hvordan miljøet er og hva slags mennesker som går der. i løpet av 10.klasse får du besøke skolene og da kan du se litt hvordan folk som går der er, og hvordan klassemiljøet er. i tillegg får du muligheten til å snakke med elever som går der allerede :) det ordner seg

 • imsdal ett år siden #4

  jeg var jo veldig stressa men det gikk mye bedre enn jeg trodde, folk husker ingen ting av første uke uansett så hva slags inntrykk du har da har ikke så mye å si. bare vær deg selv. på vgs så kommer mange fra forskjellige skoler og mange kommer uten å kjenne noen. så alle vil prøve å få seg venner. jeg er en veldig usosial person og hater å snakke med nye mennesker, men på vgs er folk også mye mer voksne og åpne. hvis folk dømmer deg er det de selv som sliter. klassemiljøet på min skole og i klassen var veldig bra, men det varierer jo selvfølgelig. hvis du ikke trives så si ifra til ledelsen! jeg synes vgs var veldig likt som ungdomskolen. man merker også mer at folk starter å bli skolelei. fokuser på avgangsfagene! de andre er ikke like viktig. håper du får en fin start, og lykke til! hvis du leser dette hadde det vært koselig å høre hvordan det gikk:)

 • Jente04_ ett år siden #5

  En liten oppdatering:) Jeg har fått meg noen gode venner på skolen, men føler de som allerede har gjenger fra før av og som kommer fra området ikke er så gode på å inkludere eller prøve. Har flytta langt og alt er nytt men det er alltid noen som tar nye folk godt i mot! Tror vi må møtes i midten, men er sånn fornøyd:)

 • imsdal ett år siden #6

  så fint å høre:)