ForumSkole og jobb / Vi 2 har valgt og ikke begynne på videregående.
 • Vi 2 har valgt og ikke begynne på videregående.

  Startet av Tvillingbror og Tvillingsøster  ett år siden

  Hei!! Vi 2 er en gutt og ei jente på snart 16 år, vi er bror og søster tvillinger og bestevenner. Vi 2 var ferdige på ungdomsskolen i juni i år. Vi 2 har valgt og ikke begynne på videregående. Grunnen til det er at vi er veldig folkeskye begge 2, og derfor orker vi ikke tanken på og være inne i et klasserom i flere år til. Derfor har vi 2 tatt oss et friår i år, vi bruker friåret vårt på og slappe av og sove lenge. Og vi 2 sitter foran pc en vår både dag og natt. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på snart 16 år, som er Bestevenner.

 • Wunderbaum ett år siden #1

  Hei dere :) Jeg er nå en 18 or gammel jente som selv valgte ta ett fri år etter ungdomskolen for og sove lenge. Men ett lite tips fra meg som den dag idag sitter i ett klasserom med- med elver som er ett år yngre enn meg, og venniner som har fått seg jobb. Jeg vil virkelig anbefale dere og prøve!! De aller aller fleste skoler setter psykiske plager veldig høyt og er derfor utrolig flinke på og til rette legge. Jeg har f.eks lovt til og ta presantasjoner på egne gruppe rom forran lærer istede forran hele klassen. Hører på musikk i øre propper eller jobber på ett eget gruppe rom om vi har ‘skrive time’ Og det finnes flere muligheter. Om du/dere tar ett fri år er det så enkelt og henge etter og fortere gi opp. Vgs er ikke så skummelt som man skal ha det til. Alle bryr seg om sine egne problemer.

 • Tvillingbror og Tvillingsøster ett år siden #2

  Hei Vi 2 er en gutt og ei jente på snart 16 år. Vi er bror og søster tvillinger og bestevenner. I tillegg til og være folkeskye, så har vi 2 opplevd og bli mobba av andre elever. gjennom hele barneskolen og hele ungdomsskolen, derfor har vi 2 alt som heter skole opp i vrangstrupen. Derfor vil ikke vi 2 gå på videregående, vi forbinder skole med mobbing. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på snart 16 år, som er Bestevenner.