ForumSkole og jobb / Stresset for jobb:(
 • Stresset for jobb:(

  Startet av Dolly03  8 måneder siden

  Jeg skal snart dra på jobb, det er andre dagen min på en takeaway butikk. Jeg er ekstremt stresset og føler meg dårlig på grunn av stresset. I går, etter jeg kom hjem fra min første dag, ble jeg stresset når jeg tenkte at jeg måtte tilbake neste dag for å jobbe mer, og da med mindre hjelp. Jeg jobber i kassen og med å svare på telefonen når noen ringer. Det er mye å huske på og jeg kjenner ikke de jeg jobber med enda så jeg synes det er litt skummelt å spørre om hjelp. Jeg er redd for om sjefen min blir sint hvis jeg gjør en liten feil, men det er så mye å følge med på. Jeg skal snart dra og er kvalm på grunn av stresset og nervøsiteten. Når jeg svarer på telefonen må jeg jo snakke med fremmede som ikke har vært noe problem før jeg begynte å jobbe. Jeg må følge med på hva de sier og skrive det ned på papir. Vi bruker spesielle "koder" når vi skriver bestillinger sånn at det er enklere å forstå for de på kjøkkenet, men det er så mye å gjøre. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å roe meg ned, jeg er så nervøs.

 • Aaanonym 6 måneder siden #1

  Hei!

  Jeg begynte selv i min første jobb for ca 3 måneder siden, og syntes dette var ekstremt skummelt og stressende i starten.

  Men de du jobber med vet at du er ny og ikke vet helt hva du driver med. De andre har vert på akkuratt samme plass som deg, så det er ikke farlig å spørre! (Spør selv HELE tiden om hjelp fra både sjef og de andre) og jeg har gjort masse feil, men domfelle går det helt fint!

  Etterhvert blir du bedre kjent med de andre og dine arbeidsoppgaver. Lykke til videre :)

 • Tusj 6 måneder siden #2

  Det tar tid og bli kjent med arbeidsoppgavene og rutinene på arbeidsplassen. Spør sjefen eller andre kolleger hvis det er noe du lurer på. Lykke til videre! Og husk: alle gjør feil en gang i blant ;)