ForumSkole og jobb / Liker ikke læreren min
 • Liker ikke læreren min

  Startet av lonelydepressivebitch07  ett år siden

  Hei vis du leser dette innlegget så betyr dette at du snart vil skjønne at jeg er en stor taper.
  Jeg har en lærer jeg egentlig ikke liker. Hun tvingte meg til å ha gym når jeg ikke hadde med gym tøy og hadde med lapp.Er det noen her ute som har det samme problemet eller vil si hva dere har gjort\hadde gjort.Tusen takk på forhånd.

 • desha006 ett år siden #1

  Hei jeg hade sakt ifra til foreldrene mine og vis det ikke hjalp hade jeg sakt til læreren at hun har ikke rett til og tvinge deg vis du har lapp og ikke har med gymtøy

 • Alle skal ha det moro.og ikkje si slemme ting. ett år siden #2

  Eg er enig med desha006

 • ole.brumm 11 måneder siden #3

  Læreren din har ikke rett til å tvinge deg til å ha gym hvis du ikke vil eller ikke kan, spesielt ikke hvis du har lapp.

  Nå må jeg spørre deg et spørsmål. Hvorfor kunne du ikke være med?

  Hvis det var en medisinsk grunn, altså skade eller at du har vondt, kan du gå til lege og få legeerklæring, da har skolen absolutt ingen rett å få deg til å gymme.


  Og nå en personlig historie:
  Kontaktlæreren vår kom inn når vi hadde gym, og vi hadde pause, så man kunne gjøre omtrent det man ville, enten spille ballspill, snakke, eller slappe av. Og to hadde glemt gymtøy, en hadde nylig brekt armen, og en hadde murlig brekt foten, to hadde kneskade, og en satt med dem, fordi det var pause, ikke sant, og læreren vår ble dritsur, og sa at 7 stykker kan ikke ha glemt gymtøy, og at dette er altfor dårlig og blablablablabla, og tenkte ikke på at det var to som hadde nettop brekt noe, og enne nettop sluttet med krykker, og den andre, fortsatt ikke kunne gjøre noe med den hånden som var brakt av legen, og en hadde legeerklæring på kneskade, og de to siste satt med fult påkledd gymtøy, når en av dem var skadet, og det var pause i tilleg. Liksom, hvor dom går det an å bli😂😂