ForumSkole og jobb / Klarer ikke mer
 • Klarer ikke mer

  Startet av Livetsuger123  ett år siden

  Hei jeg er jente på 14 i 8 klasse og jeg er lei hvis man kan si det sånn? Jeg orker ikke mer. Dette har vært ett dritt år ikke pga sosialt, men jeg ahhh jeg orker faen ikke mer skole jeg har ikke hatt en liteeen smule energi til å gå på skolen min. Jeg begynner nesten å gråte når jeg våkner om morgenene og tenker på at jeg skal ha noe slags fag og må se de jævla lærerne mine. Klarer ikke. Jeg har vært mye syk og fravær. Dette skyldes at jeg ikke har energi kroppen og hodet mitt vil ikke JEG vil ikke jeg klarer ikke lesker og prøver neineinei.ja problemet mitt nå er ivertfall at jeg har vært borte litt og gått glipp av noen prøver oh jeg skal ha en imorgen som jeg ikke har startet på og det er muntlig:) jeg skal stå foran klassen og snakke på engelsk om favoritt sangen min og det er jo bare bra når jeg har verdens største sceneskrekk yay. Mamma og pappa prøver å fortelle meg at jeg må stå på til sommerferien man fakk skole jeg vil ikke jeg ORKER IKKEEE jeg har hoppet over mange prøver jeg klarer ingenting og jeg vil bare være hjemme klarer ikke å fortelle hvordan jeg føler men ja det er egt presentasjonen imorgen som er problemet mitt.

 • Kobben ett år siden #1

  Var veldig lei skulen skjølv, ville heller sitte å se maling tørke, men du må nesten fullføre ungdomskulen... Den er viktigere enn du trur... bare prøv og gå på skulen og "Gje litt faen" i fagene men på samme tid så må du følge litt med... (viss du skjønner...)
  Fokuser på favoritt fagene dine og gjør ditt beste i dem. Så etter 10 klasse kan du gjøre som du vil.

 • Anonym bruker❤️ ett år siden #2

  Skjønner hva du mener nå er det jo ferie men ja jeg føler mye av det samme jeg føler ikke at jeg passer inn i klassen og ingen vil henge med meg jeg hadde noen venner og vi hadde det kjempe gøy sammen men så fikk jeg vite at når de hadde bursdag så inviterte de bare vennene sine som var nesten alle guttene i klassen men ikke meg og 3 andre jeg bare orker ikke gå på skolen jeg heller har slitt med depresjon og angst og vold hjemme D vidamin,b12 og jern mangel og masse greier jeg tørr ikke si det til noen derfor er jeg her på anonyme nettsider og ser etter støtte og vil se hvordan andre har det håper du får tilbake energien❤️