ForumSkole og jobb / Jeg klarer ikke å få tilbake motivasjonen min.
 • Jeg klarer ikke å få tilbake motivasjonen min.

  Startet av Tristoglei.  ett år siden

  Jeg går på vgs og har mye skolearbeid. Det er slitsomt. Jeg vet liksom ikke hvor jeg skal begynne på oppgavene, og jeg føler at hvis jeg sier ifra så vil læreren tro at jeg ikke er interessert i skolearbeidet, og ikke interessert i å lykkes. Nå i denne koronatida så har jeg både hjemmeskole og skole i uka.
  Jeg er egentlig en veldig flittig elev, og jeg pleier alltid å levere innen innleveringsfristen og møter alltid opp god tid til skolen. Men når det er ganske mye skolearbeid stopper det alltid opp. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, og jeg er ikke veldig strukturert og oversiktlig av meg. Jeg skriver aldri ned hvilken oppgaver jeg skal gjøre for det gjør bare at jeg har enda mer tanker i hodet mitt, liksom hva skal jeg gjøre nååå?
  Jeg har det veldig tøft og vanskelig, og er veldig sliten og stressa. Jeg har to innleveringer som må leveres IDAG. Så har jeg innleveringer som må leveres noen dager senere, pluss det kommer innleveringer i løpet av timene jeg har på hjemmeskole også. Lærerne forventer for mye av oss elever, og det er ganske mye press fra vår side. Jeg har ikke fått sove noen netter pga dette og alle tankene i hodet mitt.
  Hjemmeskole er ganske tøft, men både hjemmeskole og skole er enda vanskeligere, selv om jeg gleder meg hver gang jeg går til skolen, for da får jeg gjort unna oppgavene, blir jeg enda mer stressa når jeg er hjemme, for da blir det på'n igjen med lite motivasjon.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hjelp meg.

 • Tristoglei. ett år siden #1

  Det går ikke noe bedre nå heller, selv om jeg har prøvd å holde fatt i alle fagene.