ForumSkole og jobb / Jeg har gjort noe dumt..
 • Jeg har gjort noe dumt..

  Startet av 2006Jente  2 år siden

  Akkurat nå skulle jeg egentlig vært på skolen. Men jeg sa til mamma at jeg ikke følte meg i form så jeg slapp. Det har bare skjedd 2 ganger mens jeg har gått i klassen at jeg har sagt at jeg var syk uten å være det. Jeg har utrolig dårlig samivittighet nå. Mamma steller så fint med meg og vennene mine sier liksom god bedring å sånt, men jeg er jo ikke syk. Grunnen til at jeg ikke gikk på skolen i dag er fordi jeg ikke orket. Sliter ikke noe på skolen eller no sånt, men syns det blir for mye lekser og sånt. Jeg er nesten aldri syk og derfor sier jeg av og til at jeg er det. Eller bare 2 ganger. Kan noen plis hjelpe meg?? Har så dårlig samvittighet nå..

 • Anonymjente2005 2 år siden #1

  Hei! Så bra at du har dårlig samvittighet! Her har du to valg sånn egentli. Enten, viss du tror det hjelper, sier du til mora di at du ble hjemme fordi du ikke orka skolen ikke fordi du var syk. Ellers, så prøver du å ikke tenke på det og fortsette med livet. Viss du fortsatt tenker på det kan du jo tenke at det er helt vanlig å lyve noen ganger. Anbefaler å gjøre det første jeg sa, mora di skjønner deg sikkert, og så er skyldfølelsen vekke! Håper dette løser seg 😘
  Hilsen Octobergirl ❤️

 • Jente.13 ett år siden #2

  Jeg tror det er helt greit å vere hjemme en gang i blant, selvom man sier man er syk og ikke egt er det, Alle blir sliten, sånn er kroppen laget, du kan ikke noe for det, håper det ordner seg
  Hilser Jente 13

 • Asa1755 ett år siden #3

  Hei. Det er helt vanlig å ikke orke skolen noen ganger fordi man føler det blir for mye. Det er fint at du tar litt avbrekk, men du må huske at du ikke går glipp av leksene som du egentlig skulle ha gjort. Mitt tips til deg er å dra på skolen uansett om du ikke orker og jobb med leksene dine og bli ferdig med det, ellers vil du få mye etterarbeid. Vær tilstedet på skolen, og hvis du føler at du ikke klarer mer kan du dra hjem. For å trekke i alle tråder så er det greit å ta seg noen pauser i blant. Jeg tror ikke vennene dine tenker så altfor mye på at du er syk.

 • Libertalia ett år siden #4

  Det er ubehagelig, men føles veldig deilig hvis du klarer å innrømme det. Skriv det evt på en lapp eller melding til moren din en gang dere ike er sammen, hvis det blir for vanskelig face to face.