ForumSkole og jobb / "ikke noe karakterpress"
 • "ikke noe karakterpress"

  Startet av EfivU5  2 år siden

  Jeg får firere og sterke treere på skolen. jeg er på siste året i ungdomsskolen og jeg prøver så hardt jeg kan. mamma og pappa prøver og pushe meg mer enn det jeg kan. jeg blir lei meg og frustert. jeg prøver mitt beste og det ender alltid opp med 4. det er heller ikke bra nok. det verste er at de sier "håper vi ikke får deg til og føle karakter press daaa"

 • Absolutt Ingenting 2 år siden #1

  Jeg vil anbefale deg å lese innlegget "Kjære alle sammen: Slapp av!" av The Black Queen. Det ligger under "Åpent tema" i forumet, og er litt over et år gammelt, så du må bla deg litt nedover på siden for å finne det. Jeg synes det innlegget burde få mye mer oppmerksomhet, for det tar opp temaet på en så fin måte. Ja, det er kanskje litt langt, men det er virkelig verdt å lese det.
  Håper det hjelper deg. <3
  Lykke til med alt. :)

 • anonymhjelp 2 år siden #2

  dette med et man skal ha 5 og 6 i alt er bare noe man innbiller seg. 3 og 4 er helt vanlige karakterer og gjennomsnittet i snitt er godt under 3. så lenge du gjør så godt du kan er det bra nok. om du føler deg presset av foreldrene dine selvom du gjør ditt beste så syntes jeg su skal snakke med de om det. si at du gjør ditt beste, du kan ikke gjøre bedre enn det.

 • førti44 ett år siden #3

  du...

  karakterer er ikke det viktigste i livet...
  det ser kanskje sånn ut nå, men om noen år kommer du ikke til å huske NOEN av 3-erne dine, bare 4, 5 og 6-ere, som du VIL FÅ!! :))
  -TIPS: fokuser på ett eller to fag som du vil bli supergod i, så bygger du deg opp etter hvert.
  LYKKE TIL!!!! :))

  <3

 • #mensen ett år siden #4

  Kan ikkje sei at eg føler møje på karakterpress, får som oftest bare 6, og av og til 5. Men prøv å starte med å bestemme deg for eit par fag du vil bli god i. Viss du allerede vett kva videregående skule du vil inn på eller kva jobb du vil ha, kan du begynne med å fokusere på dei faga du treng får å komma inn på det.