ForumSkole og jobb / Hjelp! Livredning?
 • Hjelp! Livredning?

  Startet av Jenta05  ett år siden

  Hei. Jeg var ikke helt sikker på hvor jeg skulle poste dette, fordi det omfatter egt mange ting, men jaja, tror dette oppsumerer.

  I sommer hadde jeg en veldig dårlig ferie pga en experience som skjedde med en gutt jeg likte, og etterhvert ble sammen med. Til oppsumering har han har utsatt meg for både seksuell trakasering mange ganger, sendt nakenbilde og har gjort et overgrep på meg. Ja. Beste sommer hittil for å si det sånn.

  Når vi var på leir så var det rett ved sjøen og vi gikk i badetøy hele tiden. Han jeg var sammen med, klådde på meg hele tiden Og jeg sa han skulle slutte men da tok han bare et annet sted.

  En av kveldene sov vi ute. han tok hånda si under trusa mi, og Jeg sa nei men da tok han bare hånda Oppa trusa mi og han fingret meg. Jeg har søkt det opp, og snakket med helsesøster. Det regnes som overgrep. Siden han bare er 14 er det ikke straffbart. Ikke det at jeg orket å gå igjennom rettssaker og sånn dritt.

  Uansett over til poenget... Nå har jeg begynt på ungdomsskolen, og vi skal ha livredning i gymmen. i basseng. Jeg vil ikke ha livredning. Jeg tror ikke jeg klarer det. Det er ingen i klassen som vet om det er som skjedde, og jeg er redd for at de skal dømme meg og si at du var min feil...

  Jeg har ikke gått i badedrakt siden sommeren. jeg orker ikke. det får meg bare til å tenke på det som skjedde... Jeg prøver å legge det bak meg, men det er vanskelig. Jeg tror ikke jeg klarer å ha livredning med de andre, men mamma vil bare ikke høre på meg, hun vil bare at jeg skal få bra karakterer...

  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... jeg orker ikke å ha livredning, men jeg orker ikke å skuffe mamma heller. Jeg tror jeg kommer til å få en veldig dårlig karakter i gym Hvis ikke jeg blir med på livredning, men det gjør så vondt å tenke på det som skjedde... Jeg har ikke turt å gå i badedrakt siden sommeren liksom...?

  Hva skal jeg gjøre?? Jeg tør ikke å snakke med gymlæreren. hjelp ;/

  Hilsen J13

 • Jente.13 5 måneder siden #1

  Jeg skjønner deg godt, jeg hadde prøvd å få laget en avtale med helsesøster, eller rektor, om du kan få slippe dette, eller evt gjøre det en annen gang, når det bare er fks deg, læreren og noen venner evt kan du si til mamma at hun må høre på deg, det er alltid viktigere at du har det bra en at du får bra karakter, uansett hva