ForumSkole og jobb / Bytte skole pga ikke passer inn
 • Bytte skole pga ikke passer inn

  Startet av anonymo7  2 år siden

  Hei, jeg er en jente på 12 år og har lyst til og bytte skole, frodig jeg ikke passer inn i klassen. Jeg er liksom ikke lik noen! Uten at 1. D er en gutt. Vi har spesiell humor litt barnslig, men gøy osv. Men de andre i klassen er liksom for kjedelig for oss. Så både vi 2 har lyst og bytte skole til en skole som er 10 min unna. Og d er jo ikke langt men d er de folka som er kule og har humoren vår(+ at vi har mangeeee flere venner dær enn på den skolen vi går på nå), og alle kan være seg selv. Men i vår klasse har vi liksom «grupper/gjenger. Og den ene gjengen består av jenter som skal ha så mye oppmerksomhet av gutter og andre hele tiden at jeg blir kvalm.

  Problemet er at jeg ikke har noen og besøke viss jeg kjeder meg elrns. Å pappa blir sur hele tiden fordi han mener jeg sitter på telefonen heeeele tiden. Men jeg tørs ikke og si at jeg ikke har noen og besøke. Fordi mamma og pappa kan Lzm ikke kjøre meg hver dag.

  Jeg har bare blitt så lei av så mange i klassen akk nå, fordi de klenger og hopper på oss hele tiden.
  Han jeg henger med har det samme problemet, men han har snakket med lærerne og alt om å få bytte skole fordi han har ikke venner på den skolen han går på nå. Men han får ikke låv av lærerne pga d ikke er lenge t ungdomsskolen.

  Tørs ikke å si til mamma og pappa at jeg vill bytte skole eller at jeg ikke har mange venner hær... tips?

 • rebecca2010 ett år siden #1

  Jeg er 11 år og føler att jeg ikke passer inn i klassen dette har jeg følt helt siden 1 og nå går jeg i 5 klasse fordi vi er 13 i klassa og det er ett tall som ikke går opp og klassen vår er delt inn i grupper og jeg føler at jeg alltid blir den som står alene og at jeg ikke passer inn. men den eneste gjengen jeg passer in i er ein 6 klasse gjeng men da vi begynner i 7 klasse blir dei borte eit år. Jeg tør ikke og si det til noen. Og jeg har bare ein beste venn og den sier jeg det meste til men ikke dette. Jeg vil bytte skole men får ikkje lov.