ForumSkole og jobb / Aldri gode nok karakterer
 • Aldri gode nok karakterer

  Startet av Victory  ett år siden

  Hei! Jeg får helt ærlig masse gode karakterer. Alle sier jeg er smart og flink, men føler meg aldri god nok, en 6’er er aldri god nok. Begynner jeg å bli gal? Å få en 4’er betyr krise for meg, men alle rundt meg sier det er bra og du gjorde ditt beste,, men jeg er fremdeles aldri god nok for meg selv, jeg vil så gjerne kunne slappe av å være med venner, men karakterene er liksom viktigere. Jeg vet de ikke er det, men jeg klarer ikke å ikke stresse over karakterer! Ingenting er bra nok, er noe gale med meg psykisk, hva skal jeg gjøre!

 • youtubeaddict ett år siden #1

  Slutt å tenk på det. Noe av det verste folk vet er faktisk de som klager over 5ere og 6ere. Hør på vennene dine.

 • stressajentepå15 ett år siden #2

  vell, jeg er akkurat som deg! Jeg går i 10. klasse nå, og er veldig stressa for karakterer etter som jeg skal søke på en bra vis osv.. Men det er viktig å ikke tenke så alt for mye på det, jeg har lært meg til det. Tror du også burde ta deg litt fri, og finne ut at de karakterene faktisk ikke betyr alt.

 • Hettegensererlive ett år siden #3

  Kanskje få snakket ut med noen om det. Liksom få ut alle følelsene dine og høre litt på andre sine meninger om hva du skal gjøre? Bare prøv å få goe råd fra noen du stoler på