ForumSkole og jobb / 7. klasse
 • 7. klasse

  Startet av ginger  14 dager siden

  hei til alle 07er, vi har bare et år igjen på barneskolen før US, og for meg så det drittskummelt, for vi har bare et år igjen for å forberede oss, og jeg er ikke så flink på skolen en gang. og det jeg gruer meg mest til er presetasjoner.

  hva tenker dere?

 • poesisjela 11 dager siden #1

  Hei:)
  Skal jeg si deg hva jeg tenker?
  At du og alle andre 07ere skal ta det helt med ro. Selvfølgelig skjønner jeg at du gruer deg men vet du hva, bruk dette skoleåret på å samle erfaringer for ungdomsskolen blir litt annderledes på flere områder.
  Det er ikke alle som mestrer skolen kjære deg og husk at det lønner seg å snakke med lærere eller andre om AKKUART dette, for hjelp og tilrettelegging har du krav på å få om du trenger det!!

  Jeg er selv 18 år og har masse minner tilbake til 7ende. Jeg stressa altfor mye og selvom en prøve kanskje ikke går så bra så ikke ta det så nært for det er virkelig ikke nå det gjelder. Det eneste som alltid gjelder er å gjøre sitt beste for det er nemlig bra nok!

  Jeg heier på deg og har troa på at dette fikser DU og ikke minst alle andre flotte sjuende klassinger❤️❤️❤️

 • ginger 9 dager siden #2

  tusen takk<3

 • Tusj 8 dager siden #3

  Det er normalt å grue seg, og ofte blir det mye bedre enn det man tror på forhånd. Du vokser mye på ett år, dette kommer til å gå fint! <3