ForumSkole og jobb / 7. klasse
 • 7. klasse

  Startet av ginger  3 måneder siden

  hei til alle 07er, vi har bare et år igjen på barneskolen før US, og for meg så det drittskummelt, for vi har bare et år igjen for å forberede oss, og jeg er ikke så flink på skolen en gang. og det jeg gruer meg mest til er presetasjoner.

  hva tenker dere?

 • poesisjela 3 måneder siden #1

  Hei:)
  Skal jeg si deg hva jeg tenker?
  At du og alle andre 07ere skal ta det helt med ro. Selvfølgelig skjønner jeg at du gruer deg men vet du hva, bruk dette skoleåret på å samle erfaringer for ungdomsskolen blir litt annderledes på flere områder.
  Det er ikke alle som mestrer skolen kjære deg og husk at det lønner seg å snakke med lærere eller andre om AKKUART dette, for hjelp og tilrettelegging har du krav på å få om du trenger det!!

  Jeg er selv 18 år og har masse minner tilbake til 7ende. Jeg stressa altfor mye og selvom en prøve kanskje ikke går så bra så ikke ta det så nært for det er virkelig ikke nå det gjelder. Det eneste som alltid gjelder er å gjøre sitt beste for det er nemlig bra nok!

  Jeg heier på deg og har troa på at dette fikser DU og ikke minst alle andre flotte sjuende klassinger❤️❤️❤️

 • ginger 3 måneder siden #2

  tusen takk<3

 • Tusj 3 måneder siden #3

  Det er normalt å grue seg, og ofte blir det mye bedre enn det man tror på forhånd. Du vokser mye på ett år, dette kommer til å gå fint! <3

 • Blåerbest 2 måneder siden #4

  Er 07'er også:) Mest så tenker jeg på å forlate noen av vennene mine fra barneskolen og på hvilken sekk jeg skal ha;) Grugleder meg!

 • Jenta07 2 måneder siden #5

  Hei:) Er også 07’er:) Gruer meg nok mest til å forlate alle i klassen:) Vi har et ekstremt bra samhold i klassen og er veldig glad i alle sammen så jeg tror nok jeg kommer til å savne det mest:( Jeg grugleder meg til å starte på us:))

 • Jente.13 29 dager siden #6

  Hei, jeg begynte på ungdomskulen i år :) Jeg gruet meg noe helt sykt! Fordi jeg ikke var så flink på skolen osv, Men etter jeg begynte synset jeg det egt var SUPERGØY! Og jeg kan prøve og roe deg ned med at 8.klasse er ganske chill, du får GOD tid til å ta igjen de andre fagelig, Dere tar egt bare hele 7.klasse på nytt, Håper det går fint,