ForumSkole og jobb / 7. klasse
 • 7. klasse

  Startet av ginger  ett år siden

  hei til alle 07er, vi har bare et år igjen på barneskolen før US, og for meg så det drittskummelt, for vi har bare et år igjen for å forberede oss, og jeg er ikke så flink på skolen en gang. og det jeg gruer meg mest til er presetasjoner.

  hva tenker dere?

 • poesisjela ett år siden #1

  Hei:)
  Skal jeg si deg hva jeg tenker?
  At du og alle andre 07ere skal ta det helt med ro. Selvfølgelig skjønner jeg at du gruer deg men vet du hva, bruk dette skoleåret på å samle erfaringer for ungdomsskolen blir litt annderledes på flere områder.
  Det er ikke alle som mestrer skolen kjære deg og husk at det lønner seg å snakke med lærere eller andre om AKKUART dette, for hjelp og tilrettelegging har du krav på å få om du trenger det!!

  Jeg er selv 18 år og har masse minner tilbake til 7ende. Jeg stressa altfor mye og selvom en prøve kanskje ikke går så bra så ikke ta det så nært for det er virkelig ikke nå det gjelder. Det eneste som alltid gjelder er å gjøre sitt beste for det er nemlig bra nok!

  Jeg heier på deg og har troa på at dette fikser DU og ikke minst alle andre flotte sjuende klassinger❤️❤️❤️

 • ginger ett år siden #2

  tusen takk<3

 • Tusj ett år siden #3

  Det er normalt å grue seg, og ofte blir det mye bedre enn det man tror på forhånd. Du vokser mye på ett år, dette kommer til å gå fint! <3

 • Blåerbest ett år siden #4

  Er 07'er også:) Mest så tenker jeg på å forlate noen av vennene mine fra barneskolen og på hvilken sekk jeg skal ha;) Grugleder meg!

 • Jenta07 ett år siden #5

  Hei:) Er også 07’er:) Gruer meg nok mest til å forlate alle i klassen:) Vi har et ekstremt bra samhold i klassen og er veldig glad i alle sammen så jeg tror nok jeg kommer til å savne det mest:( Jeg grugleder meg til å starte på us:))

 • Jente.13 ett år siden #6

  Hei, jeg begynte på ungdomskulen i år :) Jeg gruet meg noe helt sykt! Fordi jeg ikke var så flink på skolen osv, Men etter jeg begynte synset jeg det egt var SUPERGØY! Og jeg kan prøve og roe deg ned med at 8.klasse er ganske chill, du får GOD tid til å ta igjen de andre fagelig, Dere tar egt bare hele 7.klasse på nytt, Håper det går fint,

 • Arianator ett år siden #7

  Jeg er også 07’er, og gruer meg fordi akkurat nå har jeg den beste læreren EVER og jeg vil ikke dra fra henne:-(

 • ole.brumm ett år siden #8

  Jeg gruet meg også når jeg skulle begynne på us, men det gikk mye bedre en forventet!

  Det du sier med presentasjoner, det var og er jeg veldig enig med at er veldig skummelt, men det du kan tenke på, er at alle i klassen er vennene dine, selv om de ikke er det.

  Personlig er jeg en person som gjør det ganske bra på skolen og får bare 5ere og 6ere. For meg er en 3er eller en 4er for den saks skyld en dårlig karakter. Men får mange som bare får 3ere er en 4er eller 5er veldig bra. Dessuten så telles ikke 8 trinn, så lenge det ikke er sluttkarakter. (Altså eneste året med det faget)

  For meg så synes jeg at lærerne gjorde at det føltes skumlere å begynne på us en det egt var. Det jeg prøver å si er at us er ikke så ille som mange skal ha det til. Du må selvfølgelig ta med deg tips fra folk med erfaring, men ikke la andre bestemme hva du mener eller synes om ting, og det gjelder apsolutt alt, både fra klær, mat og og hvilke sokker som er best (!!)

  Ønsker deg lykke til<3
  ~ole.brumm~

 • Verdensredderne ett år siden #9

  Hei, jeg er 06 og har nettopp startet på us. Skolen starter roligere i starten før det blir presentasjoner og karakterer:)