ForumPolitikk, religion og samfunn / nervøs for stor-konferanse i sommer
 • nervøs for stor-konferanse i sommer

  Startet av nervøspolitikerjente  5 år siden

  Hei! Jeg vetikke helt hvordan dette funker ettersom jeg er helt ny her. I sommer skal jeg på en ganske stor konferanse i USA. Jeg har vært politisk aktiv de siste årene og har elsket det! Jeg har slitt med angst (ikke sosial angst, men litt mer den angsten, for angsten typen) Ting har vært ganske tøft idet siste. Dere vet den følelsen hvor du føler at du forlater din egen kropp og alt bare snurrer rundt. Jeg reiser mye på ferie, det har gått veldig bra de siste gangene men hadde en tur hvor ting var helt grusomt. Jeg er livredd for at konferansen blir for tøff for meg og at jeg ikke klarer det. Jeg gruer meg nesten mer enn jeg gleder meg. Er det noen her som kan gi meg noen tips? Hvordan skal jeg klare meg?

 • Viljesterk 5 år siden #1

  Åå, så utrolig spennende! Og så heldig du er som har fått en sånn mulighet!
  Men prøv å snu tankene dine så godt du kan.
  Ja, det kan bli tøft. Men jeg tror helt ærlig at du er enda tøffere! Bare husk å ta avkoblinger når du trenger, og hvile når du må.
  Du sier du har vært aktiv de siste årene og at du elsker det. Så hold fast i den gleden og det positive. Og som jeg sa: kjenner du at ting blir tøft, så tar du en pause. Gå enten ut, eller koble av verden med å fokusere på en ting. Ha på deg et armbånd nå i tiden før, og på det mens du er rolig. Når du ligger i sengen, ser TV, går tur o.l. Om du kjenner angsten presse på under konfereansen, så hold og se på armbånden. Fokuser kun på det. Sånt funker for meg. For da har jeg gode assosiasjoner til det armbåndet.
  Tenk så mye du vil vokse når du har vært med på dette da! Lykke til, du er tøff!