• kristen?

  Startet av problemer?  3 år siden

  jeg tror ikke på noe gud eller hva som er høyere oppi der (tror jeg) men helt siden jeg har vært liten så hsr jeg trodd at ALLE mennesker kommer til himmelen når de dør. så nå tror jeg automatisk det enda. Også tror jeg da på spøkelser ogsånt.

  er jeg kristen? lol
  eller er jeg noe annet

 • ole.brumm 3 år siden #1

  Du er ikke kristen. Det virker som om du tror på det samme som meg. Jeg tror på spøkelser, men ikke på Gud og alt det der. Har til og med opplevd tegn fra den andre siden.

  Du er ikke kristen hvis du ikke tror på Gud. Det går an å ikke ha en religion. Veldig mange tror ikke på kristendommen, og ikke noen annen religion heller.

  Jeg tror at man har et liv etter døden, og at mann ikke bare forsvinner. Jeg tror også at man før det man fortjener etter livet. Har du vert snill, kommer du til en bra plass, døde du av sykdom, så er du helt frisk og rask, men om du stjeler, helt uten grunn, får du et dårlig liv etter døden

 • Tvillingbror og Tvillingsøster 3 år siden #2

  Hei!! Vi 2 er en gutt og ei jente på 15 og et halvt år, vi er bror og søster tvillinger og bestevenner. Vi 2 trur ikke på noen religion, men vi respekterer at andre mennesker har sin religion som de trur på. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på 15 og et halvt år, som er Bestevenner.

 • Minstemann 3 år siden #3

  Ingen kan svare på om andre er kristne. Det noko berre du kan finne ut av. I bibelen står det at dersom du trur at Jesus døydde og stod opp igjen for å frelse deg. Då er du kristen. Er du usikker vil eg oppfordre deg til å oppsøke eit kristent miljø der du kan snakke med nokon om desse tinga.

 • hvormange 3 år siden #4

  Du trenger ikke å sette noe navn på hva du tror på. Og husk at alles tro er forskjellig, så ingen kan fortelle deg om du er kristen eller ikke. Det er noe du selv må bestemme basert på hva du tenker det å være kristen er :)