ForumPolitikk, religion og samfunn / Jeg blir mobbet for mitt politiske syn :(
 • Jeg blir mobbet for mitt politiske syn :(

  Startet av EmoGoose  4 år siden

  Jeg har ingen enige med meg, jeg er Marxist/Sosialist. Alle sier jeg er massemorder og hele dritten. Folk skal tvinge meg til høyresiden av det politiske spektrum og jeg er lei! De skal bestemme over mine meninger!

 • Big Brother 4 år siden #1

  Det er ikke bra at du blir mobbet for ditt politiske syn.Ingen skal tvinge deg til å mene noe som helst! Hvis dette varer, burde du snakke med noen nøytrale folk du stoler på. Helsesøster, for eksempel.

  Jeg er også sosialist, by the way. Du er ikke alene! Når jeg skal stemme, kommer jeg til å stemme Rødt eller SV. Sosialismen har mange fine tanker om likhet, og vær så snill: Ikke bry deg når du hører de andre si at du er massemorder, for det er du ikke! Sosialismen har tanker om at alle skal ha det bra og være like mye verdt, så da gir det null mening at du skal gå rundt og være massemorder... Ikke hør på dem! Vi trenger flere mennesker på venstresiden av den politiske skalaen i Norge i dag. Det er helt kvalmt hvor mange som er på høyresiden... ...Synes jeg, da. Jeg respekterer selvfølgelig andres meninger, og forstår godt at det er mange forskjellige grunner til at folk mener det de mener.

  Mange klemmer fra meg

 • Ciaran & Ciara Cassidy 3 år siden #2

  Vi to er enig med deg. Vi er også på venstresida politisk. For venstresida har et mye mer rettferdig syn på samfunnet. Og venstresida vil ha slutt på sosial urettferdighet. Sånn at de rike ikke skal få mer og mer, og de fattige skal få mindre og mindre.

 • Person1892 3 år siden #3

  De sei at du e en massemorder e du det?! Nei så koffer bryr du deg gå å finn nån som respektere meiningan dine ikkje bry deg om sånne idiota. du e som meg, sosialist så ikkje la dem presse deg til høyre sida. Hold deg unna dem og bry deg ikkje.

 • Person1892 3 år siden #4

  Bli med i AUF der kan du si din mening og få dem til å jobbe for å stoppe mobbing for politisk syn

 • Håper alle får det bra 3 år siden #5

  Skjønner absolutt hva du mener. Det er en god del jeg misliker med vårt politiske samfunn i dag, men hver gang jeg sier noe så er jeg anti innvandrer og rasist. Så det er det som skjer hvis man er politisk ukorrekt i vårt "moderne" samfunn. Håper du finner ut av det og får det bedre. Politiske meninger burde være ubetydelige på skolens område😊

 • Anon-no 3 år siden #6

  For det første marx ftw! Jeg vet ikke helt hvor langt ut på venstrekanten du er, men husk på at mobbinga deres er bare en måte å prøve å sensurere venstreradikale teorier. Om de mener at sosialisme ikke funker fordi ussr kan du poengtere at dette var ett sosialistisk samfunn med høyrevridde verdier. Du kan og legge til alle de som hver dag lever som slaver pga kapitalisme. Om de bare har ett annet syn på hva som er det beste økonomiske systemet må du tolerere deres politiske syn, men mobbing(også politisk) må du ALDRI tolerere. Om de er utagerende med rasistiske/homofobiske/sjåvinistiske holdninger trenger du ikke å ha respekt for deres politiske syn. Du må aldri tolerere intolleranse! Og husk at vi kun har hatt en terrorist/massemorder i Norge og han var høyrekstrem..... Om du vil diskuterer sosialistiske teorier med noen er ru ett supert sted å finne folk å diskuter med(høres ut som om det er de du er mest enige med?)