ForumPolitikk, religion og samfunn / Jeg bare skjønner det ikke
 • Jeg bare skjønner det ikke

  Startet av usynelige_vraket  3 år siden

  Jeg skjønner meg ikke på samfunnet hele tiden. Alle dyr bortsett fra mennesker blir vi glad hvor feitere de er men om et menneske er det ser vi ned på dem som om det er verdt mindre enn oss. før i tiden ble det sett på som å være i en høyere klasse. det var et tegn på at du hadde penger og velstand. men nå, blir det sett på som en dum ting. jeg bare skjønner det ikke. jeg skjønner hele ikke det med at jenter skal fjerne alt av kroppshår bortsett fra på hode for der skal vi ha masse. jeg bare skjønner det ikke.

  du er bra nok sier de. også viser de masse om hvordan man bør leve og være. man burde se sånn ut, man burde leve på dette viset. men man er bra nok. "hvorfor gjør du det sånn, er du helt idiot eller". du er bra nok. "hvordan få sommerkroppen. du er god nok. "kanskje du burde jobbe hardere". du er god nok. "kanskje du burde starte å trene". du er god nok.

  jepp, jeg tror så mye på deg når du sier jeg er god nok men viser meg noe helt annet. du sier jeg er god nok men du setter alltid kritikk til det jeg gjør og sender de blikkene. jepp, jeg tror det så mye.

 • ja.du.kan 3 år siden #1

  Åhh takk for den nydelige teksten. Føler virkelig den. Fin måte å sette opp teksten på.
  Skjønner heller ikke hvordan verden er blitt. Alle sier man er bra nok, men det er press fra alle sider..