ForumPolitikk, religion og samfunn / Hvorfor liker folk blå/høyreside politikk?
 • Hvorfor liker folk blå/høyreside politikk?

  Startet av snillejenter  2 år siden

  Hei, jeg er en sosialist og jeg forstår ikke hva folk liker med partier som FrP og Høyre. De verdsetter bare penger og gjør lite om klimakrisen og de økene forskjellene i landet. Hvorfor er dette noe folk ønsker å støtte?

 • Tvillingbror og Tvillingsøster 2 år siden #1

  Hei vi 2 er en gutt og ei jente på 16 år. Vi er bror og søster, tvillinger og bestevenner. Vi 2 liker verken høyrepolitikk, venstrepolitikk eller sentrumspolitikk. Vi syns at alle politikere bare lover og lyver uansett hvilket parti de tilhører. Når vi 2 blir 18 år og myndige, så kommer vi til å stemme blankt eller la være og stemme. Det gjelder både ved Stortingsvalg og ved Kommunevalg. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på 16 år, som er Bestevenner.

 • alexno 2 år siden #2

  Man kan ikke bare tenke på klimakrisen hele tiden. Man må også sikre en god fremtid for landets fremtidige innbyggere. Høyre gjør også miljøvennlige tiltak. Dessuten er Norge et veldig miljøvennlig land fra før av. Det er ikke alle som har nesten 100% ren elektrisitetproduksjon. Mdg er ikke gode. De er villige til å stoppe oljeproduksjonen over natten. Landets økonomi er jo basert på oljen. Det blir ikke noe bedre om Norge slutter å produsere olje. Da bare produserer andre land mer, ofte mer miljøskadelig enn Norge gjør. Utrolig at folk ikke skjønner det.

 • imsdal 2 år siden #3

  #2 jeg skjønner saken med at norges økonomi ligger på oljen. men vi tjener mye mer enn vi tror på fisk, og vi kan tjene enorme mengder på å selge energi som kommer fra vinnmøller, vannkraft osv.

 • Annanassen 2 år siden #4

  Det er jo opp til folk og velge hva de mener, men for min del så synes jeg det bare er og se på USA, så ser man hvor gærent det går med høyrepolitikk.