ForumPolitikk, religion og samfunn / Hater Donald Trump
 • Hater Donald Trump

  Startet av Gutten  ett år siden

  Noken andre her som også er uenig i Trumps meninger ? Eg mener han er so rasistisk kvinnehatende og egoistisk og alt det der !!!!!!! Hillary Clinton bør vinne. Noken som er enige ?

 • Friendless ett år siden #1

  Hahaha tror nok alle gjør det

 • Kake123 ett år siden #2

  Ja helt enig! Ikke enig i noe av det han sier

 • LykkeLi ett år siden #3

  Det skal selvsagt være lov til å uttale seg om sine meninger, likevel er det viktig å tenke på hvordan vi uttrykker disse meningene. "Hat" er et veldig sterkt ord, spesielt mtp at du ikke kan snakke om Trump på et personlig nivå, siden du ikke kjenner han.
  Selv er jeg uenig i de fleste av uttalelsene hans, men det betyr ikke at jeg har null respekt for han som næringsdrivende og kandidat i presidentvalget i USA.
  Til tross for mye av Trumps uttalelser har han blitt valgt av folket, og det forteller oss at store deler står ved Trumps, eller republikanernes side, hvertfall ovenfor Clinton og demokratene. Vi må heller ikke glemme at han har et stort støtteapparat med lang erfaring bak seg, samt. Kongressen. Det er ikke slik at Trump kan vedta absurd og unødvendig politikk uten valg blant kongressen.
  Selvsagt ser jeg potensielle problemer, også for Norges fremtid etter valget, men jeg tviler ikke på at det vil gå fint med USA under Trump sitt styre.
  Sånn at jeg har sagt det, selv ville jeg ha stemt på Clinton. Tenker til tross for egne politiske syn det er viktig å ha respekt ovenfor motparten, ikke bare republikanerne og Trump, men velgerne.
  Takk for meg!

 • Uten Navn ett år siden #4

  Donald Trump er best alle vet det!!🤑🤑🤑

 • Den kule 10 måneder siden #5

  Trump er helt skrudd i hodet, d kvinnesynet. Han gjør meg kvalm!