• Humanist

  Startet av Meat123  6 år siden

  Jeg er 12 år og gutt:
  Hei, jeg er en livsynshumanist (En som ikke har noen relgion) og jeg synes det er deilig å ikke måtte tro på Gud eller sette julestjerne på toppen av juletreet eller dra i kirken, så det er ganske bra, men ingen andre jeg kjenner gidder å si ar de er humanister, mens de likevell sier at de ikke har noen relgion.
  Men det er bare jeg i klassen som er med i Human-Etisk forbund, det er bare et forbund (ikke som Jehovas vitne).
  Hvis det er noen andre som er humanister så bør de svare.

 • Abrimo 6 år siden #1

  Mange av dine venner kan også være ateister som er ganske likt som humanist. Bare at du ikke tror på mennesker men deg selv etc. om jeg ikke tar helt feil. Så du kan jo spør om de er ateist da om dette er til hjelp?

 • AmberParchell 3 år siden #2

  Hei, jeg er humanist/ateist og er 12 år gammel.

 • SillyCat ett år siden #3

  Jeg er en ateist. Jeg setter en julestjerne på toppen av juletreet, men jeg tor ABSOLUTT ikke på gud! Humanist og ateist er ikke det samme. Du kan være en humanist, men tro på f.eks. romvesener, mens en ateist tror kun på mennesker. Dette er i hvertfall det jeg er blitt fortalt.

 • Lollipop ett år siden #4

  Eg e humanist

 • Teddy er best ett år siden #5

  Tror jeg er humanist, men tror halvveis på Jesus, men bare at det var en veldig snill man som ble født i en stall og hjalp andre, ikke at det var engler, eller at han sto opp fra de døde, eller at han var Guds sønn.

  Så jeg er ikke kristen, men jeg setter «selvfølgelig» stjerne i toppen av juletreet, men jeg tenker på det bare som koselig❤️