ForumPolitikk, religion og samfunn / Dere kommer ikke til å tro på det
 • Dere kommer ikke til å tro på det

  Startet av -Lilleblomst  9 år siden

  Hei !
  Jeg går rett på sak som vanlig ;)
  Dette kan hørest ganske teit ut , og dere tror meg kanskje ikke , men det er sant!.

  dette har skjedd 2.ganger

  1.Jeg og kusina mi (begge er 14) var ute en kveld i mørket med litt månelys , jeg husker dette ganske godt for det har brent seg fast i meg og henne.Men i hvert fall. Vi Kom til en Rød BMW som stod utenfor og skulle gå rundt denne bilen men ! det satt en gammel mann der som var ikke levende men som ja et gjenferd , han var grå med hvitt og øynene hans var skummle . vi kunne også se gjennom han! kusina mi så han også. han stirra på oss når vi gikk rundt bilen , og når vi kom på andre siden , var han fordufta og det var bare den gråe skyen hans igjen. (dette er helt sant)

  2. Dette var i år! 2010 i sommer da vi var ute å bada , vi hadde med oss hundene mine denne gangen , og da vi kom ned .var de skikkelig urolige og de bjeffa og klynka og sånn pleier de ikke å være når vi drar ned dit . jeg badet med den ene hunden og den svømte raskt tilbake til land . SÅ!

  Når jeg gikk ut i vannet igjen og skulle svømme(under vann) så hadde jeg kommet et stykke da plutselig en mannsskygge(skikkelse) dukket rett foran meg og jeg fikk en skikkelig redsel i meg og fikk panikk , jeg prøvde å svømme bakover og fikk meg opp på land igjen , og kusina mi hun så jo at jeg var livredd og når hun så ned i vannet igjen , så hun en damekropp fra brystet til magen i vannet. (dette forsvant) . (denne historien er også helt sann).
  det har aldri vært sånn der nede før . og jeg tørr ikke bade der lenger.

  Men spørsmålet er : Hvorfor viste de gjenferdene eller skikkelsene seg for meg og kusina mi? var det en grunn eller har vi en spessiel gave?. eller prøvde de bare å advare oss mot noe??

  -hilsen Lilleblomst

 • Cupcake 9 år siden #1

  Det kalles det 6. sans, eller det blåtte øyet. Det er en evne å kunne se, føle eller høre noen fra den andre siden. Jeg kjenner en som har sett oldefaren sin, og hun kjenner en som kan føle spøkelser. Jeg tror på det, for jeg tror på spøkelser. Kanskje teit, men jaja.

  Prøv å spør en prest om det, eller psykolog. Kanskje helsesøster eller en du stoler på.

 • -Lilleblomst 9 år siden #2

  Takk for svaret :)
  Nei det er jo ikke teit å tro på spøkelser er normal :)

 • Ganstha 9 år siden #3

  Jeg tror det er normalt, har skjedd meg å..
  Var ute midt på natta i en gjemsøkt barnehage sammen med noen venner jeg skikka inn viduet de andre skikka andre steder. Også så jeg en høy lang man gikk bak oss, jeg skikka bak og det var ingen der. Jeg stivna helt ble helt hvit i tryne og fikk ikke puste og de trudde jo på meg fordi vær gang vi banker i veggen, så banker det til bake å sånn, helt jævlig skummel og det er negativ energi der, for vi får ikke puste og lyset går på og av, og masse energi. Det var den mest uforglemmelige natta noen sinne, klokka var 1-2 på natta .
  Det er som Cupcake sier...

 • FyrBortiHøgga 9 år siden #4

  Minner meg om en serie som heter : "Åndenes Makt"

 • leon.f.t1 9 år siden #5

  En gang når vi var ute i båten så så vi 2 personer som dukket opp rett forran båten våres, vi bremste men det var for sent, de kom aldri opp igjen så faren min og onkelen min hoppet uti med dukkermaske, de så ingen men plutselig var det en person i båten, jeg og søskenbarnet mitt ble livredde og hoppet ut i vannet igjen og hentet foreldrene, når vi kom opp igjen så var personen borte, mystisk ikek sant?

 • Drømmeren 9 år siden #6

  Det der var jo litt av en spøkelses historie faktisk,en sann en altså. :((

 • reason 9 år siden #7

  hmm..

  Jeg tror det finnes mer mellom himmel å jord enn vi vet..

  Der morra mi bodde før, spøkte det.
  Om natta så gikk skuffene på kommoden inn og ut, inn og ut.

  Også ble pusen borte ett par dager, og når hun skulle på lofte for å hente noe, så fant hun katta hengt, mens gyngestolen drev å gynga..


  etter det så flytta hun..

 • Svampebob 9 år siden #8

  Oi, kult! De hadde om noe lignende på Schrødingers katt på NRK1 for noen uker siden. Du kan jo se den episoden? Den ligger ute på NRK sine nettsider, på nett-tv. : ) (Tror de sa at 50% har opplevd noe slik, eller noe sånn)

 • Monopol 8 år siden #9

  Det spøker på skolen min :P
  Det er ganske creepy, jeg og venninna mi var på skolen på kvelden, og når vi kom inn i den tilsynelatende tomme skolegården så var vi plutselig omringet av skikkelser. De var synlige, men på samme tid usynlige. I tillegg så ble det unormalt kaldt.
  Det var også to skikkelser som stod og stirret på oss, en jente og en gutt, vi beskrev skikkelsene for hverandre etterpå og det viste seg å være de samme skikkelsene. Både jeg og venninna mi hadde sett jenta før, hun dukket opp i en av drømmene mine en gang, mens hun spøker rundt i huset til venninna mi.

  Jeg har opplevd mye annet som har med folk fra den andre siden å gjøre, og jeg tror det er ganske normalt. Jeg føler meg iallefall ikke unormal når jeg leser det som står her.
  Jo, også må jeg bare si at jeg merket av bestemor var tilstede i hennes egen begravelse.

 • LoveMySister 8 år siden #10

  Søstra mi kan se. Hun forteller at hennes oldemor, hennes onkel som døde bare 19 dager gammel og en svart katt som het Basse som de måtte avlive pga sykdom følger etter henne og passer på henne.. Jeg kan ikke se, men det er ganske creepy og høre når hun snakker med oldemora si eller onkelen eller katten...

 • 1998 8 år siden #11

  Er nok bare et synsbedrag! :)

 • bieberfever 8 år siden #12

  både skummelt å spennende å høre om slike ting! er egentlig utrolig interessert i det, selvom jeg synes det er drit skummelt! har sett gjenferd i mitt eget hus og opplevd overnaturlige ting der flere ganger. creepy..

 • lysjente1995 8 år siden #13

  Jg har også opplevd no sick ekkelt!
  Jg å noen venner var i et gammelt skolehus. Sånn lite hvit hus som var en barneskole på sånn i 30- tallet eller no sånn.
  Skole husket ligger langt inni skauen..ingenting lys i nærheten eller noe,ingen mobildekning,og ingen som bor i nærheten.er sånn langt i gokk. Så vi hadde me oss en lommelykt for å kunne se litt.

  Vi gikk inn i huset,dt er så ekelt drr!!!!! Det hang en gammel gammel sofa i taket..noe jg ikke skjønner hvorfor det girl. Hvorfor har noen giddet å slitt seg ihjel for å henge en sofa høyt oppi taket liksm????

  Plutselig så hørte vi en helt jævlig ekkel manne stemme..å det var ikke innbilding..lyden var tydelig og klar..akkurat som den var rett utenfor eller i samme rom! Å alle 4 hørte stemmen. Det var en dyp og litt mørk manne stemme vi hørte. Åsså var den så syk høy!
  Klarer ikke beskrive lyden,Mn "stemmen" lagde en sånn helt hemmet lyd...høres ut som blanding av en mann som brekker seg men samtidig som det høres ut som han prøvde å si no

  Vi løp ut og lyste me lommelykta overalt i område,for å se om det var noen som kødda me oss..men vi fant ingen..å vi var jo langt vekk fra alt igrunnen..langt inni ingensteder liksm.
  Vi blei så redde,vi løp alt vi kunne ned til nærmeste hovedvei..altså når vi løp i god fart så tok dt 15 min..å når vi kom til hovedveien var vi ennå inni skauen..på en sånn asfaltsvei med ett kjørefelt. Så måtte vi spaserer i nesten to timer for å komme oss til nærmeste ordentlige hovedvei med lyktestolper ved..for vi hadde ikke sett lys på lenge. ;o

  Vi opplevde også skumle uforklarige ting på veien.

  Ekkleste jg har opplevd!

  Mn hvis det gjentar seg ofte for deg/dere lilleblomst...så burde du kontakte noen som kan hjelpe deg..slik at du kan prate om det til dem..de vil da hjelpe deg med å takle det bedre og bruke denne "sansen" på en riktig måte.. ;)

 • Lame11 8 år siden #14

  Har vel også opplevd no sånt

  Da jeg var 10 år på slutten av fjerde klasse skulle vi løfte no bøker. alle plassene var tatt. så vi måtte ta kjelleren der det KRØY av rotter. du kunne lism ikke gå uten og ha 20 rotter nesten overalt i kroppen. Vi skulle trekke lodd om hvem som gikk dit. og det ble guttene. vi løftet bøkene. og gikk der.

  Dypt ned i kjelleren der det kike er lys fant vi 1 Vaskedame hengt og en mest sannsynelig skutt!! Alle løp og dreit i bøkene og rottene. noen løp faktisk hjem. mens andre til læreren. Jeg orka ikek være der. så jeg løp hjem siden jeg bor nærme. o,o

 • bieberfan 8 år siden #15

  på skolen min mellom klokka 22 og 22.30 hver kveld står en mann i vinduet på biblioteket. Det har hele tiden gått rykter rundt om at det spøker der og 10 år før skolen ble bygd var det en veldig djup dam der som barn pleide og bade i. En dag så var det noen kompiser som badet og hvor han ene gutten druknet. Da skolen ble bygd 10 år senere gikk sjela til gutten igjen og levde videre. han pleide å oppholde seg i et klasserom men når skolen ble bygd på flyttet han opp til biblioteket og står hver kveld i vinduet og ser ut. Jeg har sett han opptil flere ganger selv og når jeg og noen venner krysset skolegården for å komme hjem så vi noe ekkelt. for på det klasserommet han var før slo lyset seg av og på hele tiden og en PC slo seg på selv og logget inn før den brått ble skrudd av igjen! Vi løp hele veien hjem som er 10 min hjem ved vanelig gange men siden vi løp brukte vi bare 5. Når vi kom inn døra lurte pappa på hva som hadde skjedd siden vi var så anpusten. Vi fortalte hva vi hadde sett men han trodde ikke på oss så vi måtte legge oss. Det var sykt ekkelt nå bare jeg skriver om det er det som om noe henger over meg!

 • Vic95 8 år siden #16

  Jeg vet ikke om jeg tror på spøkelser eller ikke, det er sykt rart... Men skal ihvertfall se Paranormal activity ikveld, så woho!

 • Xatick 8 år siden #17

  Herregud, er jo livredd nå pga jeg har lest alt dette!! ;o :S

 • -Lilleblomst 8 år siden #18

  Haha, kjempe kult å lese alt dette i senre tid siden det er en stund siden jeg skrev dette. Men har heldigvis ikke møtt noen av dem igjen :) hatt " pause" fra dette. Men har fortsatt med å se auraen på folk såee, tror jeg har den 6.sans. Men lurer på hvor den mørke skikkelsen har blitt av... hmm..

 • GangsterSindre 8 år siden #19

  hælvette det må hatt vert creepy!

 • minose 4 år siden #20

  Det er misk (shaytann/jinn) gå så fort som mulig til en imam så de/han får mest koran for dec fortest mulig, så de fåe bort jinn'en (kan også være fler). Gjør det nå før noe alvorlig skjer.
  - jente 15 år