ForumMine rettigheter / Leggetider (Plis svar!)
 • Leggetider (Plis svar!)

  Startet av Anonym.  6 år siden

  Er en 12 år gammel gutt som går nå i 7ene klasse. I ukedagene må jeg legge meg halv 10 noe jeg synes er normalt osv men i helgene må jeg legge meg klokka 10 og jeg hater der. Når jeg legger meg så kan jeg se folk som går i klassen min utenfor osv men pappa bryr seg ikke.. Hva er normal leggetid for en 12 åring i helgene?

 • Rawr 6 år siden #1

  Jeg måtte også legge meg 10 i helgene da jeg var 12. Jeg aner ikke når som er normalt for en 12 åring i helgene, men husker også at vennene mine fikk være lengere ute enn meg. Men prøv å snakk med faren din! Jeg aner ikke hvor du bor, men jeg bor selv på et lite og ufarlig sted, så det at jeg måtte tidligere hjem enn andre var ganske drøy (hjem 9 når andre kunne dra hjem 10, f. eks.).

 • ginny 6 år siden #2

  Jeg synes ikke ti er så ille jeg da, og vennene dine legger seg nok relativt kort etter deg. Uansett varierer det veldig hva folk trenger av søvn. Kanskje du trenger mer søvn enn dem? Du må jo huske at du skal være uthvilt dagen etter også.

 • Verask 6 år siden #3

  Vet ikke hva som er normalt, men da jeg gikk i 7ende klasse sa mamma at jeg skulle legge meg i cirka 11-12 tiden, men det ble jo selvfølgelig til at jeg var våken til nærmere 1-2 tiden.

 • patman 6 år siden #4

  Hos meg er broren min 12 år og vaneligvis kan han døgne (Være oppe over midnatt)

 • gladjente100 6 år siden #5

  ti til halv elleve?

 • Denkulegutten 6 år siden #6

  Hei Anonym jeg har akkurat samme problem som deg. På ukedagene legger jeg meg: 20:30 - 21:00 Og jeg syntes det er fofferdelig tidlig. Og jeg sier at alle de andre vennene mine legger seg hvertfall til halv 10, men mamma og pappa svarer bare: "Det er skole og du trenger søvn!" og jeg tenker wtf Det trenger de andre og men sier de noe om det+? Neei og om helgene legger jeg meg noen ganger kl: 21:00 eller 22:00 Og jeg syntes det er fryktelig tidlig. Jeg sier da også at alle andre vennene mine legger seg hvertfall til 11 om helgene og vet du hva foreldrene mine svarer da? "Vi blåser i det! Hva andre gjør er dems problem ikke vårt"! WTF frister det bare å rope til dem da! Så ikke nøl. Jeg legger meg mye tidligere enn det du gjør. Så jeg syntes at du er heldig.

 • ennairak 5 år siden #7

  jeg er 12 og jeg legger meg 20:00 i ukedagene og 20:30 i ukedagene...;(

 • livetharaldrivertengave 4 år siden #8

  I avdelinga mi legger jeg meg klokka 9 i mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag, fordi det er skoledag i morgen da. På Fredag og Lørdag, legger jeg meg 10 fordi det IKKE er skole i morgen. (11 år)