ForumMine rettigheter / Klær
 • Klær

  Startet av Ammmiwo  9 år siden

  Pappa er dritt irriterende for tiden. jeg hadde lenge spart opp til en svart hettegenser hvor det sto dead på (navnet på en sang)så spurte jeg pappa om han kunne skrive inn kortnummer og sånn. men så ville han se på hva jeg skulle bestille først sa han nei den får du ikke lov til og kjøpe det står jo dead på den. jeg ble dritsur.

  også etter en misslykket frisørtime. jeg eide en rød parykk som har fin frisyreform. også hadde jeg brukt den en dag nede oslo. også nestedag når jeg skulle ha den på spurte jeg pappa og stemoren min om de hadde sett nettet til parykken.da svarte de nei du får ikke lov til og gå med den parykken jeg skjemmes over den bla blabla.

  så nå går jeg med lue hele sommern.

 • heimeg 9 år siden #1

  Hmm.. skjønner det kan være irriterende for deg, men jeg skjønner egentlig også at faren din sa nei til at du kunne få den genseren hvor det stod dead på. Det betyr jo død. Og du kan jo prøve å style og fikse litt på den ""misslykkede"" frisyren du sier du har nå? Kanskje du klarer å gjøre den skikkelig kul!:) Slik at du slipper å gå med lue i hele sommer. Og du kan jo prøve å tenke deg litt inn i hva faren din kanskje tenkte da han mente og sa det om parykken. Folk som kjenner deg vet jo at du ikke har hatt den frisyren (som parykken har) før f.eks 2 dager siden da. Og da forstår de at det er en parykk (i hvertfall om det er annen hårfarge enn din egen) da vil kanskje ikke faren din og stemoren din at andre skal se at du har parykk på. Eller noe sånt..

 • 1998 8 år siden #2

  Her må du rett å slett ha et familiemøte.
  Alle som dette gjelder må samles, derreter har dere en diskusjonskveld.
  Prøv å se lyst på det!
  Lykke til! :)

 • AfthExp 8 år siden #3

  Jeg skjønner deg godt, jeg hadde jævlig lust på en t-skjorte hvor det sto "Mikey Fucking Way", men da mamma så at det sto "fucking" fikk jeg ikke lov til å kjøpe den. Det med frisyren, da anbefaler jeg deg og ta en helt vanlig saks og søke litt på youtube, og klippe den til selv. Jeg pleide alltid å klippe på frisyrene min selv, fordi jeg hadde en voksen dame til frisør, som ikke skjønte seg veldig mye på ungomsfirsyrer.. Det endte med at jeg sto med en saks på badet og klippet det sånn som jeg ville ha det, nå har jeg heldigvis funnet en annen frisør som er mye flinkere. Du burde også ta det opp med dem at de burde respektere den du er og hvordan du velger å kle deg, og at det ikke er deres problem. De har egentlig ikke noe med hvordan du velger å kle deg og hva du velger å gå med. Btw, luer er ikke så ille, jeg bruker det selv året rundt. :P

 • aracookie 4 år siden #4

  Har akkurat samme greia. Ente med at jeg flyttet hjemmefra. Jeg er 17 år og psykisk syk. Alvorlig syk. Jeg har blått hår og ganske emo kid. Elsker ting som tumblr, all time low, mcr osv. Forldrene mine hater meg og dette . jeg gikk lei. jeg ble drittlei alt maset om hvor uperfekt og unormal jeg er. jeg vil si at prøv å snakke med dem eller snakk med noen på skolen om dette. en eller annen voksen. prøv å fortell foreldrene dine hvorfor. ikke gi opp!!