ForumMine rettigheter / Institusjon
 • Institusjon

  Startet av NoLifer  8 år siden

  Jeg lurer på om du har en venn eller bor selv på institusjon, hvorfor kom din venn eller du dit ?

 • chrrifau94 8 år siden #1

  Hei!
  Jeg har vært på institusjon! Jeg vil igrunn ikke si alt for mye, om hvorfor jeg var der! Men det mange forskjellige grunner! Jeg kan si at jeg sliter med anoreksi ++! Men det er delt inn i mange forskjellige avdelinger som pysisk helse, også for de som sliter med spising!

 • Soulja Boy 8 år siden #2

  Kjenner tre stykker som har vært på institusjon og de holdt på med dop, vold og mye mer. Det er ikke noe morsomt å være på sånne steder, det er som et fengsel har jeg hørt. Man får ikke noe fritid uten å bli overvåket osv.

 • Littlem3 8 år siden #3

  Hei :)
  Jeg bor på en institusjon.

  Jeg flyttet først til et fosterhjem. Bodde der i 1 år. Så flyttet jeg til en ungdomsintitusjon. Jeg flyttet dit fordi jeg ikke trivdes i fosterhjemmet. Grunnen til at jeg ikke kan bo hjemme er at moren min er psykisk syk og faren min er psykopat. Jeg sliter med selvskading og angst. Har også spiseforrstyrrelse ( nummer 3).

 • Littlem3 8 år siden #4

  Soulja Boy: Da har du hørt feil. Selfølgelig kan det være trasig avogtil å bo her, men det er ikke som et fengsel. Man får ukepenger, man har lov til å være med på friditsintressser. Det kan være gøy og. Men det kommer veldig an på hvilke voksne som jobber der eller hvilke ungdommer som bor der. Det er jo noen negative ting med å bo der, men sånn er det jo overalt. Kan ikke være positivt å bo overalt.

 • reason 8 år siden #5

  kjenner 2 stykker som har bodd på instutisjon.

  Ho ene havna der pga hun ikke kunne bo hjemme, og hun drev med masse dop osv.

  Hun andre pga hun er ganske "problembarn" og ikke kunne bo hjemme heller.

  Har vel ikke hørt så veldig mye bra om den instutisjonen, og ho ene prøvde å stikke av..

 • hda007 7 år siden #6

  jeg er på en instutisjonen og men ikke pg vold eller narkotika eller sånt
  jeg er der bare forde at eg ikke kan bo hele tiden hjemme. det er jævlig kjipt å ikke bo hele tiden hjemme.

 • carmenbaho 3 år siden #7

  Jeg har to venninner som er/skal på instutisjon. Hun som skal drar pga moren og stefaren slo henne osv, mens hun som er på institusjon er der pga moren kalte henne hore og sånt mens faren slo henne. Huns som skal drar mens jeg er på hytta, og jeg fikk ikke sagt ordentlig hade. Både hun og jeg har det veldig tungt pga dette.

 • Jente17 3 år siden #8

  Bodd på 4 forskjellige selv, det er jo forskjellig "typer" institusjoner å folk bor på forskjellige paragrafer og har derfor forskjellige regler osv så er jo veldig forskjellig hva folk mener