ForumMine rettigheter / Gym etc
 • Gym etc

  Startet av Random_B  8 år siden

  Jeg har hatt det ganske vanskelig nå i ett år, og det jeg lurte på er om jeg f.eks Har gym en dag, om det ikke er noen mulighet for å droppe den timen? Jeg strever utrolig mye med selv-tillitten og å se folk som har bra kondis, er tynne og i form, får meg til å føle meg elendig. Også er det depressive tanker da. Jeg klarer ikke å fokusere, og lærerne våre klikker helt om vi ikke er 100% fokuserte i timene. Kunne jeg snakket med helsesøster elns om å muligens få dem til å forstå at jeg ikke klarer å følge med i timen når jeg driver å har slike tanker. Jeg vil ikke at foreldrene mine skal finne ut av dette.

 • girlit00 8 år siden #1

  Det er en god idé og gå å snakke med helsesøster, jeg har også hatt det samme problemet. Jeg gikk til helsesøster sånn at meg, helsesøster, gym læreren min og rektor kunne komme fram til en bedre løsning.
  Jeg husker at jeg var litt redd for å si noe, siden jeg var redd for hva gym læreren min kom til å si. Men jeg er glad for at jeg turte å si min mening, og hva jeg trodde kunne gjøres for at jeg fikk litt mindre gym osv..

  Ikke vær redd for å si det du har skrift her, og heller ikke vær redd for at foreldrene dine finner ut av det. For jeg tror de vil støtte deg og hjelpe deg vist du har det vanskelig.

  Hilsen meg :D

 • Random_B 8 år siden #2

  Fant foreldrene dine ut av det? Jeg kan virkelig ikke gjøre noe hvis mine finner ut, moren min er under for mye stress så jeg kanke la det bli mer.