• Voksne

  Startet av MinBruker  3 år siden

  Hater hvordan di voksne tror vi ungdommer er i dag. jeg hadde en krangler med mamma, jeg ville i på hytta men mamma mente jeg MÅTTE, og hun syns jeg burde vert mer takknemlig for at di brukte mye penger på en hytte. Men det er ikke min feil at jeg ikke har interesse for å være på hytta. Og syns hun jeg er litt for bortskjemt, men assa hvem sin feil er det? Jo mamma og pappa. Uansett, jeg satt på telefonen mens jeg diskuterte med mamma om det hytte greiene, Også sier hun at det er telefonen som gjør meg så negativ.
  Eg er 12 år og får ofte humørsvingninger, men hver gang jeg er litt sur sier mamma at jeg må legge meg tidlig pga at jeg er trøtt. Kan hun ikkje forstå at jeg er i puberteten og trenger fred!!!

  Har dere og det sånn?
  Og har dere noen tips?
  Eller har dere noen tanker om dette?

 • egerstygg 3 år siden #1

  Eg skjønner godt korleis det føles for eg har opplevd noko lignende. Du burde berre sei at du ikkje vil på hyttetur og berre sei da du meiner for da e veldig viktig du gjør. Telefon kan faktisk ha litt betydning for deg ja. Du har rett til å si hva du mener, så berre sei alt du har skrevet no så tror eg dei kan skjønne. Dei betalte for hytten for dei ville sikkert at du skal gå litt ut på tur, og ikkje berre være på mobilen din hele tiden. Du er 12 år og det er vel vanlig at du blir sur av og til, så du kan vel berre forklara ho at du trenger fred. Men alikevel så tror eg at foreldrene dine bryr seg og er glad i deg!! <3 Viss ikkje så kunne dei berre lat deg gjøre alt du vil liksom.