ForumKrangling og konflikter / Strenge foreldre! Overlever snart ikke! Blir Behandlet urettferdig
 • Strenge foreldre! Overlever snart ikke! Blir Behandlet urettferdig

  Startet av Lolalolgirl  2 måneder siden

  Jente, 11 år.
  Jeg har det vanskelig. Mamma og Pappa er altfor strenge. Jeg får så vidt lov til noe.. jeg vil ha tips til hvordan jeg kan stoppe dette sånn at jeg er tryggere rundt dem.
  Mamma er ganske omsorgsfull og vil at jeg skal ha det bra. Men det hun ikke forstår er at folk nå ikke liker og være ute og klatre i trær! Barn nå sitter på tiktok og snapchat. Jeg har spurt så mange ganger om jeg kan på tiktok og snapchat så mange ganger at jeg ikke husker hvor mange! Mamma sier alltid nei og jeg får det ikke før jeg blir 13! Men jeg klarer ikke vente pga jeg blir mobbet nå pga jeg ikke får lov til ting!

  Det verste er at alle vennene mine har Snapchat og tiktok. Hver gang vi er på besøk hos hverandre sitter den alltid på Snapchat og tiktok.
  Når jeg er med familien min og for eksempel spiser middag, så ser jeg alltid deres telefon som piper, og er Snapchat logoen! Alle jeg kjenner unntatt for meg, mine søsken og pappa har snap! Jeg er lei at jeg skal bli behandlet urettferdig.

  Pappa og jeg er ikke så nære, han bruker mest bare og lage mat til meg og lære meg ting osv. men vi pleier ikke å klemme og si at vi elsker hverandre til hverandre. Når pappa ser at mamma blir sint så lærer han av det og nå er han strengere. Jeg har barnekontroll på telefonen min så jeg får bare spille 2 timer hver dag og telefonen stenges alltid kl 21:00. Jeg må sende forespørsel til han når jeg skal installere apper osv. og gjett hvem som har kontroll over barnekontrollen! Pappa! Jeg er så lei!

  Mamma og Pappa gjør det alltid urettferdig mellom meg og søsknene mine. Jeg har en storebror på 12 år og en lillesøster på 6 år og jeg er 11. Lillesøsteren min legger seg kl 19. JEG MÅ LEGGE MEG KL 19 OG STOREBROREN MIN LEGGER SEG KL 22. JEG ER FAEN MEG 5 ÅR ELDRE ENN LILLESØSTEREN MIN! JEG MÅ LEGGE MEG SAMTIDIG SOM HUN MENS BROREN MIN SOM BARE ER ET OG ET KVART ÅR ELDRE ENN MEG FÅR LEGGE SEG 3 TIMER SENERE! HVA HAR JEG GJORT?! INGENTING!

  På lørdager bruker jeg og broren min og få ha filmkveld, mens lillesøsteren min ikke. Hun får masse godteri etter middagen mens jeg og han får en skål potetgull hver. Broren min får alltid mye mere enn meg! Og pappa sier at det er likt men ALLE ANDRE HADDE SETT AT HAN HADDE 5 GANGER SÅ MERE POTETGULL ENN MEG!

  Broren min har ingen begrensing på hva han kan installere.
  Søsteren min har heller ingen begrensing på hva henne kan installere.
  Jeg får ikke installere noe som er høyere enn 10+ aldersgrense! Får en gang ikke ha YouTube mens første gangen lillesøsteren min fikk YouTube VAR DA HUN VAR 4 ÅR!

  Føler at ingenting gir mening mere. Enten så vil jeg flytte til en av vennene mine som faktisk får lov til og gjøre ting eller så vil jeg FÅ FIKSET DETTE OG BLI BEHANDLET SOM EN NORMAL UNGE😭

  Har noen noe tips til hvordan overtale mine foreldre? Og takk for at du leste alt dette!

 • Vooljar11 2 måneder siden #1

  Jeg er heldig har jeg lagt merke til mens jeg leser dette, men kanskje du burde snakke til en voksen f.eks en lærer eller en sosiallærer hvis du har det.

  Men det er veldig urettferdig da, og jeg føler meg synd for deg. :(

  Hilsen en 11-år gutt

 • Anonym011 2 måneder siden #2

  Jeg er også en 11 år gammel jente som har det litt likt som deg. Jeg får ikke lov til å ha tiktok eller snapchat. Min telefon stenger kl 20:30 Jeg må sende forespørsel om å laste ned ting jeg og og må legge meg likt som min 8 år gamle bror. Det er urettferdig at søstera di fikk YouTube da hun var 4, å du ikke har fått det enda. Du burde snakke med moren eller faren din. Vennene dine burde ikke sitte på snapchat og tiktok hvis du ikke har det. Vennene mine gjør ikke det. Det er mange som ikke får lov til å ha det, som fks du og jeg. Hvis du ikke har sagt ifra om mobbingen så MÅ du det. Hvis du har det så burde det tas på alvor. Altså de som mobber er jo helt... ja de er jo drittsekker. Du burde skaffe deg nye venner eller noe. Det høres ikke ut som du har det så bra i klassen din😔. Håper det ordner seg da♡