ForumKrangling og konflikter / Stefar klager på meg
 • Stefar klager på meg

  Startet av Elsiee  2 år siden

  Jeg er en 15 år gammel jente. Jeg spiller fotball jeg liker å være aktiv,men jeg var i en lenger periode syk og da mistet jeg mye av min kondisjon. Stefaren min sier alltid at jeg må trene mer (jeg trener tilsammen 5-6 dager i uka) Han sier også at jeg er tynn å at jeg får dårlige karakterer. (Får 4-5 i karakter) Han sier at jeg er så slapp,lat,treig og tynn og det går veldig inn på meg. Har veldig dårlig selvfølelse og jeg føler at jeg ikke har noen å snakke med. Noen som kjenner seg igjen , eller at noen har noen tips?

 • anonymhjelp 2 år siden #1

  jeg skjønner at dette kan være vondt for deg, og det er noe han virkelig ikke burde si. jeg syntes du skal si til han at du synets det er upassende og om han ikke respekterer det så snakke med en annen voksen i familien eller helsesøster på skolen din. lykke til

 • Fireheart ett år siden #2

  Jeg kan ikke si at jeg kjenner meg igjen... Men jeg har hatt en ste-far som slo meg, og det føles ikke godt. Mitt beste tips er å finne noen du stoler på som du kan snakke med. Enten det er en bestevenn, en forelder, en lærer/helsesøster eller til å med en bamse... Det hjelper å si der høyt ut som det er.