ForumKrangling og konflikter / Så drittlei
 • Så drittlei

  Startet av Smartie99  2 år siden

  Jeg var ute å øvelsekjørte med mammas kjæresten og henne. Jeg skulle parkere forrige Lørdag, ingen av de sa noe som helst hvor. Jeg begynte å rygge og de var ikke fornøyd, så jeg fikk beskjed om å gå ut av bilen og det gjorde jeg. Jeg sa jeg ikke skal øvelsekjøre noe mer med de og det er sånn det er. Nå i dag, så skulle jeg lage en kaffe til meg og han sa at han ville ha. Vannet var varmt, da mamma hadde nettopp tatt av det. Jeg tok melk i kaffen som han ville ha. Han fikk kaffen og han sa den er lunka og mamma syns den var varm, same as me. Jeg sa han skulle slutte og jeg kalte han drittsekk. Jeg er drittlei av at han skal prøve å kjøpe seg inn her i huset. Jeg er drittlei av at han skal ha rett når jeg faktisk hadde rett på dette. Han sin oppfatning er at man skal ha respekt for de eldre, men eldre skal ha respekt for de som er mindre enn seg også. Hva kan jeg gjøre?

 • pingvin01 2 år siden #1

  Det høres ut som en virkelig teit situasjon å være i, men har du snakket med moren din? Hvis du er misfornøyd med hennes kjæreste som ikke behandler deg bra, så burde hun, som mor, kunne gjøre noen tiltak for din skyld. Man burde ikke føle seg sett ned på av de du skal se opp til, så moren din burde forstå hva du føler.
  Det er alltid lett å se mørkt på en dårlig situasjon, men det er viktig å kunne snakke ut om det med de som skal sørge for din sikkerhet og glede. Fortell moren din, og snakk om det
  mhv pingvin01

  P.S. hvis du ikke får noe endring, så kan du nok kontakte profesjonell hjelp