ForumKrangling og konflikter / Noen som bryr seg?
 • Noen som bryr seg?

  Startet av Aabbcc  2 år siden

  Hei, jeg er en jente på 16 år. Jeg har skilte foreldre og har ikke hatt det så lett de siste dagene. Jeg er som oftest hos mamma fordi det er der jeg trives best, men når også den irriterende lillesøstra mi også er der, blir det veldig mye krangling. Mamma er sliten fra jobb og sitter stort sett på kjøkkenet å røyker. Da er det som oftest jeg som må passe lillesøstra mi. Grunnen til at det ofte blir krangling er fordi lillesøstra mi er veldig vanskelig å kommunisere med siden ho er veldig ung for alderen hennes, da.
  Jeg er en person som alltid prøver å gjøre andre glad, men jeg får aldri noe igjen for det så nå har jeg gitt helt opp å prøve. Jeg har mange ting jeg gjerne ville snakket ut om, men jeg har ingen å snakke med fordi jeg føler ingen bryr seg om meg. Jeg er også en ganske blid person så det er nok ikke så lett for vennene og de i klassa mi å se hvordan jeg egentlig har det.

 • pingvin01 2 år siden #1

  Dette er en tydelig situasjon hvor også moren din kan ha det ganske vanskelig. Gjerne snakk med henne om det, men i tillegg til deg, så burde nok hun også få litt hjelp av noen andre. Slik du beskriver det, så kan det virke som moren din er litt depressiv, så å hjelpe henne kan også være en stor hjelp for deg og din lillesøster.
  Når det kommer til dine problemer, så burde du først og fremst skjønne at folk bryr seg om deg. Det er alltid de tidene i livet hvor alt virker helt mørkt, og derfor får vanskeligheter med å se lyst på ting, men i virkeligheten, så er det bare en løgn. Bare man snakker ut om sine problemer til noen man har stor tillit til, så vil du kunne både se hvor stor betydning du har og hvilke muligheter du har for å gjøre livet ditt bedre.
  I tillegg har du også profesjonell hjelp, som psykolog, som kan være der for å snakke om det som plager deg. Det er alltid en mulighet for bedring i hverdagen, og man har alltid noen som bryr seg!!

  Mvh pingvin01