ForumKrangling og konflikter / Noen som bryr seg?
 • Noen som bryr seg?

  Startet av Aabbcc  2 år siden

  Hei, jeg er en jente på 16 år. Jeg har skilte foreldre og har ikke hatt det så lett de siste dagene. Jeg er som oftest hos mamma fordi det er der jeg trives best, men når også den irriterende lillesøstra mi også er der, blir det veldig mye krangling. Mamma er sliten fra jobb og sitter stort sett på kjøkkenet å røyker. Da er det som oftest jeg som må passe lillesøstra mi. Grunnen til at det ofte blir krangling er fordi lillesøstra mi er veldig vanskelig å kommunisere med siden ho er veldig ung for alderen hennes, da.
  Jeg er en person som alltid prøver å gjøre andre glad, men jeg får aldri noe igjen for det så nå har jeg gitt helt opp å prøve. Jeg har mange ting jeg gjerne ville snakket ut om, men jeg har ingen å snakke med fordi jeg føler ingen bryr seg om meg. Jeg er også en ganske blid person så det er nok ikke så lett for vennene og de i klassa mi å se hvordan jeg egentlig har det.

 • Sånnerdet 2 år siden #1

  Jeg føler deg virkelig. Mamma blir alltid sur uansett hva jeg gjør og alt er feil og lillesøstra mi blir dratt inn. Håper virkelig du snakker med helsesøster eller noen, for de er ikke alltid klarer over hva de gjør. Lykke til!

 • Jente07 2 år siden #2

  Jeg er en jente på 11 år som har følt på det å ikke ha noen å snakke med. Men jeg fant ut av at søstre ikke er så dumme som jeg trodde når de hører etter. Du kan for eksempel ha en koselig jentekveld med søstera og kanskje moren din, da dere har det hyggelig er det lettere å spørre om ting❤️ Hvis dette ikke går eller du ikke har lyst til å prøve det kan du jo ta en prat med faren din,besteforeldre, venner, noen andre i familien eller helsesøster❤️😊 Jeg håper noen av mine tips funker og lykke til!😘