ForumKrangling og konflikter / Meg mot mamma og pappa
 • Meg mot mamma og pappa

  Startet av Supers  ett år siden

  Hei! Eg er ei 16 år gammal jente. For omtrent ett år sidan vart eg ilag med kjæresten min som er 3 år eldre enn meg, akkurat då var eg 15 1/2 år og han var 18 1/2 år. Han er adobtert frå en familie her i norge, og kom til den fine familien han er i no som ca. 2 åring. Når det nesten hadde gått ett år var han utro, men eg valgte å tilgi han fordi eg veit han angra heeeeilt sjukt og aldri kjem til å gjere det igjen. Sidan vi bor i ei bygd spredde ryktet seg veldig fort, og kom til mamma dagen etter. Hadde eigentlig ikkje lyst å sei noko, men eg ville være ærlig. Sidan eg tilgav kjærsten min, syntes eg at mamma/foreldra mine skulle også gjerde de. Men det nekta dei. Dei har no nekta meg å være med han i ett halvt år. Men eg har sneke meg til å være med han mange gongar, men dei har også funne ut av det av og til. Det å være i leiligheta hans er vertfall noko eg ABSOLUTT ikkje får låv til. Dei har blitt meir å meir sure, og ser ikkje kor jævligt eg har det. Mamma sei no at visst ho finn ut noko meir, får ikkje eg være med på ting sjølv om vennane mine er der. Foreldra mine veit liksom at eg drikk men dette er greit liksom, men det å være med kjæresten min er det værste som eg kan gjere. Dette synest eg er skikkelig urettferdig. Det er ikkje så enkelt å droppe nokon man elskar, spesielt ikkje når begge elskar kvarandre heilt sjukt. Eg kan ligge å grine meg i søvne, og begynte ett tidspunkt med sjølvskading. Kjærsten min fant det ut, og vart bekymra. Ein gong på fylla ringte kjørsten min til politiet og sa at eg ikkje hadde det bra, men dette tok mamma og pappa til seg å tenkte at barnevernet skulle komme å ta meg… men kjærsten min ville bare at eg skulle ha det bra, for han veit alt eg tenker på osv… men det gjer ingen andre. Så dei meinar at han har dårlig innflytelse på meg, men det har han so absolutt ikjje. Mamma meinar også at han manipulerar meg når det kjem til det at ej vil være med han… men assa det er jo ikkje sann. Eg får så lokt på kjærsten min sine vegne, når mamma og pappa er slik… er ikkje så enkelt å bli hata av foreldra til kjærsten sin. Eg veit liskom ikkje kva eg skal gjere, for eg synest eg er gammal nok til å bestemme kven eg skal være ilag med når eg er 16 år.

 • Dyreelsker14 ett år siden #1

  Når jeg og moren min krangler begynner hun alltid å rope og skrike, samtidig krever hun så mye respekt som gjør at jeg nesten ikke ka si noe uten at hun klikker

 • Uffneii ett år siden #2

  Om du velger å være med han er helt opp til deg, men vær forstiktig siden han var utro. Men utrolig bra av han og ringte politiet om at du ikke hadde det bra. Man må gi og ta i et forhold, og det betyr at foreldrene må det og. Skjønner det de er engstelige siden han var utro, men de har ikke rett til å bli sinte, ja de kan være uenige, men alt dette er noe som man lærer av.

 • This ride is a journey 2 ett år siden #3

  Det virker som om foreldrene dine 100% tror at du har en manipulerende og svikefull kjæreste. Og hvis du HADDE HATT en sånn kjæreste, hadde de hatt rett, du bør slå opp med ham. Så da bør du vise dem hvem han faktisk er - som overbeskyttende foreldre ser de ikke på ham som et menneske som kan gjøre feil, men noen som kan skade barnet deres.

  Hvis det var mine foreldre ville jeg ha fått dem til å møtes, de og kjæresten, så de kan se ham som en person og over tid bli kjent med ham, uansett hvor ubehagelig det ville vært i starten. Be dem på middag eller noe, i stabile omstendigheter. Hvis han er til å stole på, bør de tilslutt se det. Dette går kanskje ikke med alle foreldre, folk er ulike, så hvis ikke har du noen andre familiemedlemmer som ikke er så fiendtlige innstilte? Besteforeldre, tanter, onkler, hvem som helst som kan gi foreldrene dine et nytt perspektiv. Deg stoler de kanskje ikke på rett og slett siden du fra deres synspunkt er "manipulert". Ingen konflikt vil løses før de alle sider forstår hverandre, så be dem om å faktisk prøve å forstå

  Jeg håper dere kan finne det ut:)