ForumKrangling og konflikter / Kunne unngått det men er min feil
 • Kunne unngått det men er min feil

  Startet av m3vlll  8 måneder siden

  Tw Moren min fant ut i vinterferien at jeg selvskadet som hun sa videre til faren min. Har aldri hatt er bra forhold med dem og hater konflikter og å måtte snakke med dem. Selvskadet fordi det fikk meg til å ikke tenke på mobbing på skolen, problemer i familien osv. Var vanskelig å fortelle når foreldrene mine presset meg og var veldig hysteriske og prøvde putte ord i munnen min. Kom til hvor faren min spurte om jeg likte jenter. (er født jente men har alltid sett på meg selv som en gutt, men har ikke gjort no særlig utav det) Ikke relatert til selvskadingen sa jeg ja, men på en heterofil måte. Har virkelig null anelse hvorfor jeg sa det. Foreldrene mine er kjempe støttende for homofile men hater transmiljøet. Jeg skulle ønske jeg sa jeg var lesbisk og lot det være. Dagene og ukene etter skrek de på meg og kasta glass og stoler på meg. Moren min har latt det gå men faren min har veldig ofte samtaler med meg hvor han skriker på meg og snakker om hvor fæl jeg er osv. Har prøvd å overtale dem om at jeg ikke mente det og at det bare var en fase. Tror ikke jeg har sovet en hel natt etter det. Har mareritt om jeg sovner, får blant annet panikkanfall ofte og klarer ikke slappe av. Er jævli irritert på meg selv. Er jo ikke min feil at de reagerer slik, men kunne unngått det veldig lett.

 • Eksistens 8 måneder siden #1

  Dette er forferdelig, jeg er så lei for at du må gå gjennom dette. Om det er mulig, bør du se etter hjelp. Sånn skal du ikke ha det.

 • hello._.28 8 måneder siden #2

  Får så vondt av å lese dette! Ingen skal noen gang fortjene å oppleve dette, jeg syns så synd på deg. Sånn foreldrene dine reagerer er faktisk ulovlig, dem har langt ifra lov å gjøre dette! Jeg syns at du bør snakke med noen, helsesykepleier på skolen, fastlegen, helsestasjon for ungdom, en lærer eller en du stoler på. Jeg vet at dette er svarene til alle, men det er det beste vi kan gi deg. Men husk at dette ikke er din feil og det er så mange som er her for deg. Jeg er her for deg om du trenger noen å snakke med