ForumKrangling og konflikter / Krangling og barnevernet
 • Krangling og barnevernet

  Startet av mystic  2 år siden

  Eg er ei jente på 16 år som har ganske mye som skjer hjemme. Foreldrene mine er skilt og mamma hater pappa og mener han prøver å ødelegge livet hennes. Pappa har ein kjæreste som er utenlandsk og dei har ei ei liten datter ilag. Det som akkurat skjer i familien min er at stemora mi nå har meldt pappa og mamma til barnevernet av grunner ingen egentlig helt skjønner men alle barna under 18 år må snakke med noen fra barnevernet over korleis vi har det heime og sånt. Eg har ikkje hatt det bra heime på år. I dei siste åra har eg gått, og går enda gjennom, depresjon, sjølmordstanker og sjølskading pga problemer i familien. Eg har heller aldri vært komfortabelt hos noen av foreldrene mine for når eg forteller pappa noe så freaker han ut og ringe mamma som bare sie alt er ein fase og at alle ungdommer gå gjennom det. Eg har hatt dette i år og tvile sterkt på at dette er en fase. Men ja, på grunn av at det har vært så mye konflikt i familien i alle disse åra så er det også eg som har blitt sotte i midtpunktet siden eg va 12. Alt gjekk gjennom meg. Pappa ringte meg enn mamma viss det var noe som han egt sku snakket med mamma om og motsatt. Det har lagt så mye press på meg gjennom alle disse åra at dei trur eg er på deiras side. Eg bur akkurat nå hos pappa, men mamma har ikke lyst til å ha meg der. Hu mener eg har det grusomt der og har til og med gått mot pappa med å saksøke eller noe sånt. Og nå er alt på meg igjen og eg hadde allerede så mye problemer fra før av at det ikke har gått ein dag siden at eg ikke har grått.

  Ja eg skal snakke med en fra barnevernet om koss eg har det hjemme, men eg er sykt redd for at foreldrene mine skal hate meg etter dette. Eg har snakka med venner men dei har ikkje skjønt kor vanskeligt det egentlig er for meg å snakke om dette for eg har ikke en gang greid å skrevet dette innlegget uten å gråte. Men dei vennene eg har snakket med har sagt at eg burde få flyttet ut og at det er fantastisk at dei blei meldt fra til barnevernet men eg greier bare ikke snakke om det. Eg er bare altfor redd for at ingenting skal skje igjen. For ca et år siden prøvde eg å få hjelp fra foreldrene mine men eg fekk ingen og det bare knuste resten av meg og bare stengte meg av helt. Eg vet ikke ka eg skal gjøre

 • Lykke til 2 år siden #1

  Stakkars deg. Dette er en situasjon ingen foreldre bør sette barnet sitt i. Jeg skjønner at du er redd for at foreldrene dine vil hate deg. Du er bekymret for at du kan miste dem. Dette kommer ikke til å bli lett for deg, men du må fortelle sannheten til barnevernet. Hvis foreldrene dine virkelig bryr seg om deg, vil de aksepterer at du ikke er på noen av deres side. Dersom de ikke gjør det, vel da er de forferdelige foreldre. Jeg vet ikke hvordan valget vil påvirke deg, men hvis du tror at det kan gjøre livet ditt bedre er det verdt å ta det. Hvis du ikke vil si noe kan du det, men det er ikke noe jeg anbefaler. Jeg håper at dette løser seg og at alt går bra med deg.

 • Klarajenny ett år siden #2

  Kanskje ha en son familie møte der du snakker om kordan du har det og at du selvskader deg osv.si at d ikke blir bedre med mindre de skjerper seg og at vist du får problemer senere så er det deres feil og at du må sammerbeide mer.ikke for dere skyld men for deg.+eg skjønner deg godt og at du er deprimert men du må være sterk.sterke er de som går igjennom shitt men forsatt er seg selv og ikke selvskader seg

 • Juevieloe ett år siden #3

  Jeg kjønner hvordan du har det. Hvis jeg var deg, ville jeg sagt ifra til barnevernet. Av og til er det bedre å snakke med folk som ikke er involvert i situasjonen.
  Ikke vær redd for at foreldrene dine blir sinte, kanskje det til og med kan hjelpe dem!