ForumKrangling og konflikter / Krangel med kjæresten
 • Krangel med kjæresten

  Startet av Vetikke123  2 år siden

  Jeg er en 15 år gammel jente.
  Jeg har vært sammen med ei jente i snart 3 mnd, og hun er ganske suicidal, og blir ofte sur og depressiv. Og jeg prøver å trøste og hjelpe henne gjennom disse tidene. Faren er homofob og ble sur på henne når hun fortalte at vi to var kjærester. Og nå har det gått utover meg og hun er sur på meg og vi driver å krangler. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg har gjort. Hun har vært sur og vil ikke være med meg på fler dager.
  Vet ikke hva jeg skal gjøre, for faren henne påvirker henne med å ikke elske meg lenger..

 • Ktrash 2 år siden #1

  Hei!
  Det høres ut som om kjæresten din virkelig sliter. Det kan være vanskelig å være med noen når en eller begge foreldrene dine har noe sterkt i mot dem. Hvis hun er så suicidal som det virker som at hun er, er hun sikkert veldig deprimert også. Det kan være en av grunnene til at hun er så sur som hun er. Det som er veldig viktig i denne situasjonen er å sørge for at hun for profesjonell hjelp av noen som faktisk kan dette. Spør om hun har snakket til noen om hva hun føler og går og bærer på med tanke på faren og deres forhold. Hvis hun sier nei foreslå at hun skal snakke med noen. Om det ikke er deg, kanskje helsesøster eller en lærer? Kanskje til og med en psykolog. Hvis hun snakker med lærer eller helsesøster vil de sikkert "sende hun videre" til en psykolog. Hun kan også ringe en hjelpetelefon eller gå til chatten på denne siden.
  Hvis hun ikke vil snakke med noen, kan du. Bare vit at du trenger ikke gå rundt å bære på dette alene. Det er veldig bra at du legger inn et innlegg her, men det kan kanskje hjelpe å snakke med noen face-to-face også?
  Det er veldig vanskelig å forklare alt jeg vil uten at det skal komme ut på feil måte, men jeg håper at du forstod hovedpoenget. Jeg håper ting vil bli bedre for begge, og jeg krysser fingrene for dere <3.

  Ktrash