ForumKrangling og konflikter / Hjelp! Bestevenn proplem
 • Hjelp! Bestevenn proplem

  Startet av PeneArne  2 år siden

  Jeg har en bestevenn som jeg begynner sakte men sikkert å miste kontakten med, hun er grei men hun skal alltid ha oppmerksomheten. Jeg blir fort sur når hun alltid skal være den som snakker, og når jeg begynner foreksempel med å si en setning som "når jeg var på hytta..." så bare tar hun ordet å sier sånn "på min hytte var det veldig fint..." det er veldig irriterende og når vi er sammen så prøver hun alltid å være morsom, og noen ganger så kan det såre meg litt... som når hun sier "oj, rommet ditt var stygt" og så ler hun litt, men jeg syns ikke det er så morsomt, eller når hun sier "oj, det var en pen jakke" og hun sier det med en ironisk stemme så blir jeg litt såret. har noen noen tips til hva JEG kan gjøre?

 • Anonymjentesomikkevilhaoppmerksomhet 2 år siden #1

  Jeg skjønner at du blir såret. Ting som hun synes er morsomt kan påvirke deg annerledes. Jeg vet at det er vanskelig, men du burde si ifra til henne om at ting hun tror er morsomt kan såre deg. Hvis dere virkelig er venner burde hun respektere det du sier. 😄 Også det med at hun gjør deg irritert. Prøv å si ifra. (Sorry om denne meldningen er litt sein...)

 • Klarajenny ett år siden #2

  Ikke vær venn med folk som drar deg ned men vær venn med de som drar deg opp.vet hvordan du har det hadde selv en venninne som var frek mot meg og eg fek veldig dårlig selvtillit at det men no har eg mye bedre fordi eg har folk som er posetiv.

 • Fireheart ett år siden #3

  Hei! Jeg føler nøyaktig det samme med en venn jeg har, og det føles ille. Jeg ihvertfall føler meg helt fanget mellom å si opp vennskapet, eller bare fortsette å være venner. Fordi han har kranglet veldig mye i det siste.
  Det jeg gjorde, var å si opp vennskapet, og nå går jeg alene og prøver å finne en ny venn. Men der anbefales ikke, fordi da kan det hende du blir alene en liten stund...