ForumKrangling og konflikter / Får ikke lov å forsvare meg
 • Får ikke lov å forsvare meg

  Startet av idk egt  4 år siden

  Jeg krangler utrolig mye med mamma. Jeg får alltid så utrolig mye kjeft. Det føles ut som at alt jeg gjør er galt. Uansett hva jeg sier eller gjør så får jeg kjeft. Det ender nesten alltid opp med at jeg begynner å grine. En gang snakket vi sammen om noe, husker ikke hva... men jeg sa hvertfall at jeg ikke følte jeg kunne forsvare meg når vi krangla siden hun alltid truer med å ta fra meg noe eller at jeg ikke får lov til noe. Hun sa at hun ikke følte at barn skulle forsvare seg mot foreldrene sine, og det synes jeg bare er helt teit! Hva synes dere?

  I tilleg, har dere noen tips til å unngå så mye krangling? Det sliter meg helt ut...

 • Anonym Anonymesen 4 år siden #1

  Jeg føler det samme, bare at det er med pappa. Ingen ting jeg gjør er bra nok selv om jeg gjør alt han sier etter punkt og prikke. Han skriker til jeg blir kvalm og til jeg holder på å gråte. HVordan takler du dette?

 • idk egt 4 år siden #2

  Jeg takler det ikke..

 • NorskPotet 2 år siden #3

  Det vanskeligste er at du sier dette til moren din. Hvis det ikke fungerer eller du ikke gjør det så burde du ta kontakt med læreren din eller helsesylepleieren din på skolen. Hvor gammel er du?

 • ikkedømmeg0 2 år siden #4

  Jeg har det helt likt!! Feel you!

 • fotball12 2 år siden #5

  føler det samme med pappa, han skal diskutere med meg om alt, og det han forventer er at jeg skal være stille å lytte til det HAN har å si. hvis jeg isåfall står opp for meg selv så bare blir han frekk og uforståelig

 • Mmjj12 2 år siden #6

  Jeg føler det samme med begge foreldrene mine (mest mamma). De bruker alltid søsteren min som eksempel på hvordan jeg burde oppføre meg fordi de mener at hun ikke diskuterer når de sier noe, men jeg vet at det ikke er sant. Har sett henne diskutere og krangle med de sinnsykt mange ganger og hun har klaget til meg om det samme jeg er frustrert over.