ForumKrangling og konflikter / foreldrene mine ødelegger meg
 • foreldrene mine ødelegger meg

  Startet av beabadoobee  ett år siden

  foreldrene mine bestemmer alt over livet mitt. de bestemmer hva jeg spiser når jeg legger meg når jeg dusjer alt.
  det høres kanskje ut som at jeg bare er dramatisk men det er helt dritt i 2 år har jeg bare hatt wifi på tlf min 1,5 time om dagen, å det er ganske kjipt når du går på ung skolen å må bruke snap for å få venner. alt det dumme jeg gjør får kosikvenser. jeg sliter mye med selvskading å selvmordstanker, jeg føler jeg ikke har noen å snakke med. foreldrene mine sier jeg kutter meg for oppmerksomhet JA DET GJØR JEG, JEG KUTTER MEG FOR AT DERE SKAL SE AT JEG IKKE HAR DET BRA. de skjønner det ikke kjefter altid på meg, sier jeg leker offer om jeg prøver å snakke om tankene mine. jeg klarer ikke åpne meg til helsesøster eller lærere.
  jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre lenger

 • Heialle ett år siden #1

  Dette er ting du bør snakke med helsesøster om eller med en trygg voksen. Jeg skjønner at det er skummelt, men det er såååå viktig! Det kan ta litt tid før du greier å åpne deg ordentlig. Jeg lover at det funker å snakke med en som forstår deg.

 • entensågårdetbraellersågårdetover ett år siden #2

  Hei fine du, har du lyst til å snakke? Jeg er kanskje ikke verdens flinkeste, men jeg har vært igjennom liknende og kanskje jeg kan få deg til å hvertfall smile? Jeg lover at selv om du ikke ser en utvei så fikser det seg. Alt sammen fikser seg. Du kan ikke gi opp nå, du har ikke kommet så langt for å gi opp nå! Det kan være vanskelig å få foreldre til å forstå, de er ofte litt lite selvbevisste, og vil som regel ha rett… jeg syntes hvertfall ikke du er dramatisk, og det er ikke riktig at de skal gi deg så lite skjermtid, når det er det samfunnet roterer rundt. Hold ut fine deg, det ordner seg, jeg lover med hele meg <3.

 • Yuko13 ett år siden #3

  Jeg kjenner meg igjen i dette her…men du! Nå skal jeg si noe som jeg ønsket/ønsker at noen sier til meg: Du er nydelig! Du er kjempesterk! Bare fortsett! Jeg vet det ikke er lett MEN snakk med noen! Jeg lover det kommer til å gå bra! Vær mere med venner å ha det gøy! Elsker deg! <3 (Som en venn eller no)