ForumKrangling og konflikter / barnevernet brukte mye tvang
 • barnevernet brukte mye tvang

  Startet av fotballgutt12  2 år siden

  Hei ! Jeg skrev om at jeg bor i beredskapshjem, og hadde kontakt med foreldrene mine o ble flyttet da jeg ikke har lov å fortelle hvor jeg bor eller å ha kontakt med foreldrene mine utenom avtalte møter med tilsyn. Jeg fortalte selv om kontakten, mmen ba om at de ikke mtte flytte meg fordi jeg hadde begynt å ha det bra der. Nå er jeg blitt flkyttet til et nytt beredskapshjem i en annen kommune, og her kjenner jeg ingen. Barnevernsaken min skal snart opp i tingretten, foreldrene mine vant i fylkesnamda, men barnevernet anket, og siden jeg allerede var i beredskapshjem fikk jeg ikke flytte hjem selv om foreldrene mine vant saken. Når jeg ble flkyttet denne gangen, så ble det med en masse styr fordi jeg nektet å bli med barnevernet, og de brukte makt å tvang til å ta meg med, har de lov til det ? De sieer de ikke vet hva de skal gjøre med meg fordi jeg allerede hgar stukket av 2 ganger fra det nye fosterhjemmet mitt, og har heldigvis allerede fått kontakt med foreldrene mine, og vennene mine. Jeg har fortalt dem hvor jeg bor igjen selv om jeg bor på hemmelig adresse. Barnevernetr har også beslaglagt mobilen min har de lov til det ?

 • bollemus 2 år siden #1

  Tror du kan bestemme selv eller noe sånt. tror ikke de kan stjele fra deg heller. Rapporter det ellerno

 • Jenta05 2 år siden #2

  Drøyt ass. Går det bedre? Du burde rapportere det! Lykke til <3

 • fotballgutt12 2 år siden #3

  Nei det går ikke bedre, nå er jeg i mitt tredje beredskapshjem, og de fotfølger meg nesten hele tiden. Jeg har nesten ikke privatliv-

 • Jenta05 2 år siden #4

  hei igjen!

  du, jeg kjenner følelsen av null privatliv ass! :(
  d r en av grunnene jeg ikke rapporterer meg til barnevernet... (eller hva man gjør dah... :/)
  prøv å snakke med en lærer eller noen du stoler på?

  stå på! <3 <3 <3

 • Klarajenny 2 år siden #5

  Skjønner hvordan du har det.barevernet kan vere noe drit.de prøver å hjelpe men det er ikke son man hjelper barn.barn skal være hjemme med foreldrene sine de hører hjemme og ikke flytt fra en ukjent familie til en annen ukjent familie men du kan ikke gjøre noe med der og må bare leve son.prøv og gjøre det beste ut av det.ikke begynn å foreldrepermisjon være frekk mot folk å vere en son bad boy som røyker å selvskader seg for de er for de svake.vær sterk.forsatt å være den du er .prøv og vær åpen mot folk selv om det er vanskelig.og snakk med barnevernet om du kan treffe foreldrene dine mer.