ForumFamilie, venner og kjærester / Voldelig kjæreste
 • Voldelig kjæreste

  Startet av Sasoa001  2 år siden

  Jeg og kjæresten min har et ganske usunt forhold. Han utfører både fysisk og physisk vold mot meg. Flere ganger, så slår han meg, dytter meg, sparker meg og holder meg hardt fast. Han skriker og sier nedlatende kommentarer til meg. Jeg blir helt knust og gråter. Jeg føler meg krenket. Men han har sin taktik med at han gjør seg attraktiv etter på. Han sier unnskyld og gir meg masse oppmerksomhet og kjærlighet. Jeg klarer ikke å gi slipp. Nå nylig skjedde det en hendelse hvor jeg kom litt for sent hjem fra en fest. Han ble drit sur på meg. Jeg prøvde å roe han ned, men han ble bare enda mer aggressiv. Han var streng og manipulerte meg. Og etter på utførte vold mot meg. Han holdt armene mine fast med et hardt grep. Og skrek meg midt oppi trynet. Jeg gråt. Også ble alt helt sort...Hva bør jeg gjøre for å komme meg ut av dette forholdet?

 • Siljus 2 år siden #1

  SHIT du må slå opp les det du har skrevet tenk deg om han fortjener ikke deg du er for god får han. Vold er ikke noe bra du burde anmelde han eller snakke med noen du stoler på venn,voksne,lærer,helse søster jeg er ikke så gammel men vet ossen du har det 😕 vet det er vanskelig og gi slipp på en men husk det er flere der ute som faktisk vil elske deg på en god måte 👍

 • ylviza 10 måneder siden #2

  det er ikke bra hvis du føler for og slå opp så gjør det men kanskje kjæresten din har problemer eller vondt inni seg kanskje prøv og prat med ham men det er en stor risk

 • myheart 3 måneder siden #3

  Hei.
  Jeg ser at dette innlegget er ganske gammelt, men vil likevel skrive til deg.
  Jeg ville bare si at jeg føler veldig med deg.. jeg har gått gjennom akkurat de samme tingene med min gamle kjæreste. Han utøvde også psykisk vold mot meg, og lagde blåmerker på meg noen ganger. Han forsøkte også å voldta meg.
  Det er ekstremt vanskelig å komme seg ut av, og hver gang noen spurte meg om hvorfor jeg ble igjen, svarte jeg alltid at jeg ikke visste. Men nå vet jeg at det var fordi han alltid truet meg. Han truet meg med selvmord veldig ofte, eller hentydninger til at han skulle skade seg selv. Det er et halvt år siden det ble slutt, og jeg har han enda hengende over meg. Jeg vet hvor slitsomt det er.

  Jeg har lugget våken dag og natt, til øynene blir sandpapir der jeg forsøker å forstå han. Forstå hvorfor han valgte å ta livet av et annet menneske, hvorfor han velger å utøve vold og hvorfor han var som han var mot meg. Jeg vet hvordan det kjennes, å tro at personen du elsker mest ikke virkelig elsker deg.

  Jeg håper du har kommet deg bort fra vedkommede, og jeg håper du vet at du ikke er alene.
  Det er ikke din skyld <3