• Vil kysse

  Startet av Meg  10 måneder siden

  Hei!
  Jeg er en jente på 13 år og jeg fikk kjæreste for ikke lenge siden. Jeg vil begynne å kysse snart, men jeg vil ikke spør han rett ut. Grunnen til at jeg vil kysse er ikke at jeg føler at man må det når man er kjærester, men fordi jeg føler at det gjør at vi blir enda nærmere hverandre. Men hvordan kan jeg hente til at jeg vil kysse uten å gjøre det for åpenbart?
  Hilsen Meg❤

 • Black sheep 10 måneder siden #1

  Det er veldig koselig å høre at du har fått deg kjæreste. Det finns ingen fasit, men vil anbefale at du er på et rolig sted med han. En måte å hinte kan være øyenkontakt. Smil til han i noen sekunder, se litt bort og så tilbake. Evt se på leppene hans. Det kan også f.eks skje om dere har en litt dyp samtale eller snakker om hverandre. Gi han et kompliment. Sett deg bittelitt nærmere. Igjen, jeg forstår at det er vanskelig. Men jenta kan også kysse gutten først. Lykke til

 • hjelp.. 9 måneder siden #2

  jeg fikk kj for ca 2 og en halv uke siden, idag kysset vi, jeg sa sånn at jeg hadde veldig lyst å kysse han og, da sa han at han og ville og så lente han seg mot meg, det var helt fantastisk, prøv det!