ForumFamilie, venner og kjærester / Vil ha ny familie
 • Vil ha ny familie

  Startet av Planet 345  11 måneder siden

  Jeg er 11 år og gidder ikke å bo i familien min. Foreldrene mine er skilt og jeg har en forferdelig ste mor. På grunn av hunn har jeg mistet motivasjon til å spille fotball,dra til venner og leve livet ellers. Hun er utrolig streng med bare meg og ingen andre i familien. Hun kjefter for ingen grunn eller overreagerer på de minste tingene. Har snakket med læreren og skolen og barnevernet men de hjelper ikke. Er lei av dette og har selvmordstanker. Please help

 • Håper alle får det bra 11 måneder siden #1

  Vet ikke hvordan jeg kan hjelpe, men ALDRI ta livet ditt.

 • Flaske 11 måneder siden #2

  Snakk med helsesøster igjen! Vis henne denne meldingen. Hvis ikke hun gjør noe ring alarm tlf eller ande steder for de kan hjelpe.

  Du fortjener ikke å føle deg sånn. Det er verdt å prøve igjen og igjen helt til du klarer det.
  -Flakse

 • deprimert.jente04 11 måneder siden #3

  Det blir bedre lover! Bare kom deg gjennom dette og ikke la stemoren din ødelegge for deg<3

 • Nullfirejenta 3 måneder siden #4

  Snakk med stemoren din og si at hun må forandre seg🤨. Hvis du liker å spille fotball⚽️ så fortsett å spille da, vis at du ikke gir opp😊! Hvis hun ikke støtter deg så må vennene dine gjøre det så bare bli med venner og nyt livet!😌👭
  Noen ganger kan livet føles som helvette, men det går bra! Ta deg en tur ut og glem det verste! Ellers kan du bare gråte det ut!

  Mvh
  Nullfirejenta❤

 • Ineedhelpfast 2 måneder siden #5

  Faren min har flyttet fra meg og betaler ikke en dritt, nå lever han luksuslivet i Spania mens jeg er stuck her hjemme med en mor som har en egen familie uten meg. Jeg passer ikke inn i min familie. Mamma har 3 andre barn som trenger hennes oppmerksomhet. jeg føler meg bare som en plage når jeg er hjemme, får alltid klager over hvor mye strøm jeg bruker og hvor mye penger jeg bruker og hvor lite respekt jeg har siden jeg aldri er hjemme, men er det rart jeg ikke vil være hjemme da. Når de sitter der den lille perfekte familien og spiser middag også har de ikke tenkt på mat til meg engang. Jeg prøver så hard å passe inn, prøver hardt å komme meg på skole for at familien skal være fornøyd. Men jeg får det ikke til !