ForumFamilie, venner og kjærester / Vil ❤️ noen, men har ingen å ❤️:(
 • Vil ❤️ noen, men har ingen å ❤️:(

  Startet av Noen..  6 måneder siden

  Hei hei.
  Dette er egt ikke noe “big deal”, men ja som overskriften sier. Jeg vil liksom crushe på noen, men har ingen å crushe på. Det å crushe er en så deilig følelse, man føler seg vektløs. Det å elske noen, den er en så god og varm følelse. Og den følelsen har ikke ofte nok :( jeg prøvde meg akuratt på en gutt, snill, hyggelig, morsom, smart og søt, er han. Men jeg mister selvtilliten. Og har egt bare gitt opp.
  Som sagt, ikke en “big deal”, men gjerne svar

 • Jenta05 6 måneder siden #1

  Hei! Haha, hvorfor ikke bare svare :)
  Jeg anbefaler at du møter folk! Kanskje det er noen klubb på skolen din eller i nærområdet ditt, som du kan dra og møte? Eller så ka du begynne på en sport/en gruppe der mange folk i nærheten går? Og kanskje snakke med noen av de som er eldre eller yngre enn deg på skolen? De biter nokk ikke, assa ;) hvis du er ca 15 år, kan du også skaffe deg yubo eller jodel (søk i appstore) og møte folk der!

  Håper det hjalp :)
  Å, og godt nyttår! :D ☆

 • Noen.. 6 måneder siden #2

  Hei Jenta05.
  Digg å møte deg igjen her. Lenge siden sist? Håper du har hatt en god jul og et godt nyttår. Som du kanskje vet er jeg 12 år, ikke 15. Jeg er også funksjonshemmed. Så sport/gruppe, sport dropper jeg. Gruppe? Nå begynner jeg på en dansegruppe for funksjons -og utviklingshemmede barn. Tror ikke det er noen søte gutter der. Jeg vil også bli medlem i Norgeshandicapforbund -ungdom. Der er det jo helt normalt å ikke gå foreksempel, det unormale blir normal.
  Igjen, hyggelig å snakke med deg igjen.
  Hilsen meg!!!

 • Jenta05 6 måneder siden #3

  hei!! ja, lenge siden sist... <3
  ok, du er tolv, ja. det er ikke en klubb eller et senter i nærheten da? evt. noen i klassen å bli bedre kjent med, eller noen i andre trinn? ikke la funksjonshemning stoppe deg, det er mange som fortsatt vil bli kjent med deg :)) kult å begynne på dans da! håper du møter noen kule folk der :) husk at selv om du kanskje ikke møter så mange gutter, får du jo nye venninner også! ;) vet ikke så mye om Norges handicap forbund, me håper du får kommet deg inn der, det er jo kanskje litt lettere å møte folk lik deg selv :)) men ikke vær redd for at folk ikke skal akseptere deg bare pga. et handicap, det er overdrivelse.

  godt nyttår!! klem :))