ForumFamilie, venner og kjærester / Vet ikke om jeg liker kjæresten min
 • Vet ikke om jeg liker kjæresten min

  Startet av Meg  5 måneder siden

  Hei!
  Jeg er en 14 år gammel (06) jente.
  For snart 5 måneder siden ble jeg sammen med en gutt i klassen min. Vi flørtet lenge før vi ble sammen, og jeg fikk endelig mot til å spør. For at var jeg veldig glad og alt gikk fint. Men etter hvert ble jeg usikker og jeg ville ikke være sammen med han lenger. Jeg føler vi har lite til felles og at vi ikke bør være kjærester. Men noen dager er jeg kjempeforelsket i han igjen! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Vil slå opp, men jeg klarer det ikke! Når jeg tenker på det blir jeg lei meg. Men nå h is jeg skal slå opp med han? Hvordan skal jeg gjøre det? Vi har nesten ikke kontakt (litt av grunnen til at jeg vil slå opp), og nå som det er hjemmeskole så ser jeg han ikke på skolen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Blir glad for tips:)
  Hilsen Meg<3

 • ensomoglei 5 måneder siden #1

  Hei! sjønner at det kan vere vanskelig. du kan jo prøve å snakke med han om de uten å slå opp, å si de at du er litt usikker på forholdet deres og at du vil snakke med han om de. kanskje han føler det samme? et tips viss du tenker at å slå opp er de beste er å prøve så godt dere kan å vere venner etterpå. lykke til og håper det ordner seg

 • Selv123 5 måneder siden #2

  Du kan sende han en mld og spør om det går bra, og om du kan fortelle han noe :) også forteller du det du skrev her😊 vet kanskje at dette ikke var noe brae tips men prøv og snakk med han :)

 • Meg 4 måneder siden #3

  Tusen takk for tipsene<3