ForumFamilie, venner og kjærester / Venner vs fiender
 • Venner vs fiender

  Startet av Jenta07  2 år siden

  Hei! Jeg har en «bestevenn» som jeg har hatt siden 1.(nå går vi i 6.) og vi har alltid vært kjempegode venner❤️ Men nå har hun begynt å bli litt slem, hun sier stygge stikk til meg hele tiden. Men hun er også veldig snill innimellom også, jeg har mange andre venner, men skal jeg droppe henne eller ikke?
  Håper dere har noen tips/svar<3
  ~jenta07~

 • Vv06vV 2 år siden #1

  Jeg føler det på akkurat samme måte! Jeg har ei venninne som er skikkelig bitchy mot alle untatt meg. Hun baksnakker hele tiden og det er ikke hyggelig å være med henne i det hele tatt. Hun snakker myr stygt om min aller beste venninne.
  Hun tror at vi er bestevenner, men egentlig syns jeg bare det er flaut når folk ser oss gå sammen.
  Jeg tør ikke dumpe henne, fordi hun ikke har så mange å være med, og har det egentlig ikke så bra. Trenger tips jeg og :)

 • Tristunicorn 2 år siden #2

  Ja jeg går i 3. Men min venn sier alltid att jeg bare si sier du noe stygt igjen så skal jeg si det og at du har gjort det lenge til en voksen (husk men er aldri for gammel til og si ifra!)

 • Jenta07 2 år siden #3

  Fint å høre at dere også har det sånn!💛
  Takk for svar!

 • Jentekul 9 måneder siden #4

  Jeg har også bestevenn og venn;) bestevennen min har jeg hatt siden vi var 3 og 4(er nå 11 og 12) vi kaller henne bv, og den andre venn. Bv et bare min venn, og vi har snakket myr om det. Jeg føler meg alltid utestengt når jeg er med de. Så i det siste har jeg holdt meg unna venn, men ikke bv. De spør meg flere ganger om vi skal møtes, men for å være helt ærlig vil jeg egt ikke. Noen tips?

 • guest3417 5 måneder siden #5

  ja vist ho er slem så må du nok lol